Vruće ljeto u MSU

Već treću godinu zaredom „Ljeto u MSU“ donosi sjajan glazbeno-filmski program!

Na jednom od najljepših otvorenih prostora za svirke u Zagrebu sezonu je besplatnim koncertom otvorio poljski eksperimentalni sastav Kormorany. Krov Muzeja suvremene umjetnosti 25.6. zagrijao je Pavel, a do usijanja će ga drugog dana srpnja dovesti miljenici zagrebačke publike – Pips, Chips & Videoclips.

Tjedan dana kasnije (9.7.) na istom mjestu publiku će razveseliti beskompromisni LET3, a 16.7. rezerviran je za splitske genijalce iz TBF-a. Ljetnu koncertnu sezonu 23.7. zaključit će još jedan legendarni zagrebački sastav – Psihomodo Pop.

Uz šest koncerata od reda vrlo dobrih bendova, Muzej suvremene umjetnosti u svom art-kinu Metropolis, u klimatiziranoj dvorani Gorgona, svake će subote, od 18 odnosno 20 sati, prikazivati po jedan zanimljivi film. Filmska sezona otvorena je 25.6. španjolskom humornom dramom „Savršeni dan“, a nastavit će u sličnom tonu:

2.7. – Mladost (La giovinezza) – drama Paola Sorrentina
9.7. – Zvizdan – drama Dalibora Matanića nagrađena u Cannesu
16.7. – Ljetni dani (Les Beaux jours) – francuska ljubavna drama
23.7. – Vikendi (Week-ends) – francuska drama

U slučaju kiše, koncerti će se održati na platou MSU-a kod tobogana. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Eventim te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati te subotom od 11 do 20 sati. Cijena svakog koncerta iznosi 85 kuna, no u cijenu, uz koncert i film, je uključen i posjet uzbudljivoj međunarodnoj izložbi „Divlji zapad. Neoavangarda iz Wroclawa.“

Program „Ljeta u MSU“ i ove godine je atraktivan, a broj ulaznica ograničen, stoga – požurite!

Ostavi komentar