MARKETING

Gotovo da i nema imalo značajnije hrvatske tvrtke koja se nije oglašavala na stranicama JET-SET MAGAZINA. Ne bez razloga! Obzirom da je velik dio naših čitatelja visokog ili vrlo visokog materijalnog statusa, jasno je da su proizvođači (odnosno zastupnici ili distributeri) skupljih proizvoda pronašli idealan medij za proboj do kupca. No, to ni u kojem slučaju ne znači da je za one ostale JET-SET MAGAZIN nezanimljiv.

Dapače – svaki pojedini primjerak pročita preko pedesetak tisuća ljudi; štoviše on, kao dvomjesečnik, cirkulira na tržištu puna dva mjeseca pa je ta jednom objavljena reklama (za razliku od tjednika ili dnevnih novina), zaista dugotrajna!  Također, od rujna 2015. pokrenuli smo potpuno redizajniranu i modernom vremenu prilagođenu web stranicu. Iskoristite priliku i oglašavajte u tiskanom ili internet mediju ili na oba medija, čime ćete uštedjeti i dobiti poseban paket s popustom.

Vidite li i vi svoje mjesto u JET-SET MAGAZINU ili na JET-SET online magazinu slobodno nas kontaktirajte na telefone +385 1 455 10 66 i +385 1 481 16 44, te na email marketing@jetset-magazin.com.

marketing01

JET SET MEDIA KIT

Od izlaska našeg prvog broja, u lipnju 1992. godine, JET-SET MAGAZIN nametnuo se na tržištu kao nešto posebno, sasvim drukčije od svega ostalog.
Časopis koji svojom raskošnom izvedbom čvrsto stoji ispred svih drugih, zadržao je do današnjeg dana svoje superiorno mjesto: ne samo svojim vizualnim dojmom, već i brojem i profilom ljudi kojima JET-SET MAGAZIN stigne u ruke.

JET-SET MAGAZIN može se pronaći i u svim sobama nekoliko zagrebačkih hotela, u VIP salonu Zracne luke Zagreb, u brojnim liječničkim i stomatološkim ordinacijama, odvjetničkim i javnobilježničkim uredima, kozmetičkim i frizerskim salonima, wellness centrima…
Naravno da je onda oglašavanje na našim stranicama i te kako dobar potez – odjek Vašeg oglasa sve je samo ne zanemariv, vaša oglasna poruka traje puna dva mjeseca.

JET-SET MAGAZIN svojom koncepcijom potpuno se razlikuje od drugih tiskovina na našem tržištu. On je u prvom redu namijenjen intelektualcima, ljudima koji bježe od žutog tiska i senzacionalizma. Na našim stranicama saznat ćete i educirati se. Upoznat ćete se s odličnicima našeg društva, svjetskim dostignućima i zanimljivim osobama, onima koji vrijede, koji znaju i koji su uspjeli.
On je od prvog dana samostalan i u potpunosti hrvatski proizvod.

Naši novinari, fotografi i dizajneri uz vrhunsku pripremu i tisak, čine, eto, jedinstven proizvod koji nije slučajno prozvan “ukrasom hrvatskog izdavaštva”.

JET-SET MAGAZIN s posebnim se užitkom uzima u ruke – budite i Vi dio tog mozaika.

CJENIK OGLASNOG PROSTORA U MAGAZINU
CJENIK OGLASNOG PROSTORA U ONLINE MAGAZINU