Pjenušava gala večera u Esplanadi

Poznati francuski chef s Michelinovom zvjezdicom, Lionel Levy u studenome dolazi u Zagreb – na tradicionalnoj pjenušavoj gala večeri u hotelu Esplanade, chef Levy kulinarski će se udružiti sa chefom Anom Grgić.

lionel-levy-4-cbUzvanike očekuje jedinstvena gozba od pet sljedova francuskih delicija popraćena selekcijom odabranih Veuve Clicquot i Moët & Chandon šampanjaca te vrhunskim francuskim vinom iz vinarije princa Henrika od Danske.

Lionel Levy u svojoj je karijeri radio u prestižnim francuskim restoranima s međunarodno priznatim chefovima, a danas nadgleda kuhinju hotela InterContinental u Marseilleu. U sklopu svog dolaska u Zagreb, a uz potporu Francuskog instituta u Hrvatskoj, etablirani francuski chef održat će i edukativnu gastro-radionicu mladim kuharima Ugostiteljsko-turističkog učilišta u Novom Zagrebu.

Gala šampanjska večer održat će se u četvrtak, 3. studenoga u restoranu Zinfandels. Gurmanski događaj započinje u 20 sati dobrodošlicom u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru uz selekciju finih zalogaja i šampanjac, a nastavlja se gala večerom od pet sljedova jela.

Cijena večere iznosi 895 kn po osobi te uključuje konzumaciju svih šampanjaca, vode, kave i čaja uz razgovor i upoznavanje s chefovima. Svečanom ugođaju doprinijet će i odabir francuske glazbe.

Broj mjesta je ograničen, a rezervacije se primaju na tel: 01 45 666 44 ili e-mail: zinfandels@esplanade.hr

Više na www.esplanade.hr

 

 

 

Ostavi komentar