Dylan Moran u Zagrebu i Splitu

Nakon rasprodane britanske turneje, irski stand up komičar svjetskog renomea Dylan Moran stiže u Zagreb, gdje će pretposljednji dan najkraćeg mjeseca u godini nasmijavati publiku u kino dvorani Studentskog centra u Savskoj. U sklopu europske turneje, Moran će svoj, od kritičara hvaljeni show “Off the Hook”, predstaviti nekoliko dana kasnije (3.3.) i u Splitu.

Zvijezdi serije “Black Books” te filmova “Shaun of the Dead” i “Calvary” ovo nije prvi nastup u našoj metropoli. Naime, 2013. u sklopu turneje “Yeah Yeah” poznati je komičar dva dana za redom nasmijavao prepunu malu dvoranu Lisinski, a mjesec dana prije nastupa ulaznice za oba nastupa tad su planule.

Novi show “Off the Hook” Moranov je prvi show u više od tri godine. Njegov je jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu te svakodnevne životne apsurde osvojio kritičare diljem Velike Britanije, pa tako i u Hrvatskoj možemo očekivati odlične nastupe. U britanskom The Telegraphu ovako su opisali njegov nastup: „Poboljašavajući Shakespearea, Dylan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje.”

Za sve ljubitelje stand up komedije ovo je show koji se ne smije propustiti.

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 120/150/180 kuna, a mogu se nabaviti putem sustava Eventim.

Dylan Moran – “Off the Hook”
Zagreb, Kino SC, Savska cesta 25, nedjelja 28. veljače, 20 sati
Split, u Domu HV Lora, četvrtak, 3. ožujka, 20 sati

www.eventim.hr

Ostavi komentar