Sutra (ni)je novi dan – 100. izvedba

Predstava Sutra (ni)je novi dan Teatra EXIT, 3. studenoga proslavit će svoju 100. izvedbu. Redateljica Ivica Boban, na tragu svoje uspješnice Kako misliš mene nema?!, s glumcima Iskrom Jirsak, Mirelom Videk i Zoranom Pribičevićem, napravila je nagrađivanu predstavu o nizu naših problema, konflikata i dilema. Predstava Sutra (ni)je novi dan od premijere u ožujku 2013. oduševljava, ne samo zagrebačku publiku, već i onu diljem Hrvatske i regije.

Troje talentiranih glumaca na temelju mnogostrukosti svojih osobnih, profesionalnih i društvenih identiteta u predstavi se  transformiraju u niz različitih likova i karaktera iz našega grada.  Vidjet ćete ih  – do grla u problemima, u suludim situacijama  i interakcijama,  sa svakovrsnim unutrašnjim i vanjskim konfliktima… i deliktima! Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču.

U dva sata virtuozne turbo igre  – oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima. Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje…

Predstava je osvojila niz nagrada. Na Mostarskoj liski 2013. nagrađena je u pet kategorija: za najbolju predstavu u cjelini prema ocjeni stručnog žirija, za najbolju predstavu u cjelini prema glasovima publike, za najbolju glumicu po ocjeni stručnog žirija (Iskra Jirsak), za najboljeg glumca po ocjeni stručnog žirija (Zoran Pribičević) te za glumačku bravuru (Zoran Pribičević). Na 32. Danima Satire, nagrada “Sabrija Biser” pripala je Zoranu Pribičeviću, a posebno priznanje dobila je Ivica Boban za rad s mladim glumcima. Na Međunarodnom festivalu Zaplet05, nagradu na najbolju glumicu po ocjeni žirija osvojila je Iskra Jirsak, dok je Zoran Pribičević zaradio priznanje za najbolje ostvarenu ulogu po ocjeni publike.

Teatar EXIT, za 100. izvedbu 3. studenog u 20 sati, publiku časti ulaznicama po promotivnoj cijeni od 50,00 kn. Ulaznice su dostupne na blagajni kazališta te na portalu Ulaznice.hr.

Ostavi komentar