Superior Taste Award za čak devet proizvoda Histrisa

 

Službeno je: istarska kobasica među najboljima je na svijetu! Čak devet proizvoda istarskog proizvođača suhomesnatih delicija Histris nagrađeno je zvjezdicama Superior Taste Award. Vjerojatno najpoznatije priznanje vrhunske okusne kvalitete u svijetu, maksimalne tri zvjezdice, dodijeljeno je Istarskoj kobasici, s dvije su zvjezdice ocjenjene Kobasica od divlje svinje, Kobasica od jelena, Salama od jelena s tartufima i Istarska panceta, dok su jednom zvjezdicom nagrađene Salama od divlje svinje s tartufima, Salama od boškarina, Istarska kobasica s tartufima te Istarski ombolo. U Histrisu ne kriju zadovoljstvo rezultatom.

„Trudimo se biti originalni, dosljedni tradiciji i očuvanju izvornih okusa upotrebom isključivo mesa hrvatskog podrijetla. Ovo je dokaz Histrisove predanosti vrhunskoj kvaliteti u kojoj potrošači mogu uživati. Izvrsna struktura i dobro uravnoteženi okusi, vrhunski napravljeni proizvodi ono je čemu težimo.

U Histrisu smo iznimno ponosni što je istarsko sada i svjetski priznato. Ovo je i mali doprinos u očuvanju i zaštiti istarske kobasice, ali i veliko priznanje predanosti radu svih naših zaposlenika i zajedničkoj ustrajnosti na kvaliteti“,istaknuo je Ivica Milotić, vlasnik Histrisova pogona u Sv. Petru u Šumi. Nagradu Superior Taste Award dodjeljuje Međunarodni institut za okuse hrane i pića sa sjedištem u Bruxellesu. Za tu iznimno cijenjenu nagradu konkuriraju tvrtke iz 130 zemalja svijeta s tisućama proizvoda. Samo najbolji su certificirani, a to su proizvodi koji uspješno prođu slijepa testiranja žirija sastavljena od 200-tinjak vrsnih svjetskih chefova i sommeliera, pri čemu među ostalima, osobitu važnost pridaju ocjeni okusa, mirisa, teksture i izgleda proizvoda.

Istražite ponudu Histris proizvoda na www.histris.hr

Ostavi komentar