Strongbow Dark fruit

Uz dva već poznata okusa – jabuku i crveno bobičasto voće – cider Strongbow odsad je dostupan i s okusom tamnog voća u kojem prevladava crni ribiz.

 

2-strongbow_bottle_dark_fruitNova inačica ovog pjenušavog alkoholnog pića spravljenog od dozrelih jabuka predstavljena je na reviji modnog branda LEI LOU poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Strongbow Apple Cider alternativa je pivu, ali i koktelima, gotovim miješanim alkoholnim pićima pa čak i bijelom i rosé vinu. Strongbow, cider broj 1 na svijetu, namijenjen je ponajprije urbanim mladim ljudima koji uživaju u gradskom životu, ali i u prirodi. Najbolji je kada se u njemu uživa nakon posla, kao u laganom ‘aperitivu’ prije izlaska te kasnije tijekom noći. Idealan je s puno leda, lagan je i osvježavajuć te pruža bogati okus jabuke i crvenog bobičastog voća, a odsad i crnog ribiza.

Posebnost Strongbow Apple Cidera su pažljivo odabrane jabuke koje mu daju osvježavajuć i umjereno sladak okus, ali i uravnotežena receptura spravljanja. Naime, za proizvodnju Strongbowa koristi se čak 12 sorti jabuka koje prirodno dozrijevaju na suncu. Proces proizvodnje traje između četiri i šest tjedana, a piće nastaje fermentacijom soka od jabuka. Udio alkohola u ovom cideru iznosi 4,5%, a u njemu podjednako uživaju žene i muškarci.

Ostavi komentar