Senzacionalni okusi braće Cerea

 

Na slikovitom otoku Sveti Nikola, preko puta Poreča, otvoren je Miramare by Fratelli Cerea, restoran u kojem se vrhunska hrana spaja s predivnim pogledom na more

Otvaranjem restorana Miramare by Fratelli Cerea u sklopu ekskluzivnog Isabella Valamar Collection Island Resorta, Poreč se s ponosom priključuje prestižnom društvu uzbudljivih gastronomskih destinacija. Smješten na slikovitom otoku Sveti Nikola, ovaj restoran pruža savršeno okruženje za uživanje u jelima s potpisom slavne braće Cerea, poznatih diljem svijeta po svojoj izvrsnosti u kuhinji i dugogodišnjoj obiteljskoj tradiciji. Njihov restoran s tri Michelin zvjezdice sinonim je za vrhunsku talijansku kuhinju koja nam je nedavno, krajem lipnja, stigla u Poreč.

Miramare by Fratelli Cerea mjesto je gdje se vrhunska hrana spaja s predivnim pogledom na more, te sa svojih 80 sjedećih mjesta u unutarnjem i vanjskom prostoru pruža nevjerojatno ugodnu atmosferu. Ovdje možete uživati u sofisticiranoj mediteranskoj kuhinji i posebnim degustacijskim jelovnicima na bazi šest sljedova koji uključuju i neka od najpopularnijih potpisnih jela braće Cerea kao što je, primjerice, Paccheri alla Vittorio. Ovo remek-djelo uključuje paccheri tjesteninu i umak od tri vrste rajčice, a priprema se pred gostima stvarajući pravi gastronomski spektakl.

Doživite jedinstven spoj mediteranske kuhinje, tradicije i inovacije u restoranu Miramare by Fratelli Cerea. Prepustite se senzacionalnim okusima, sofisticiranom ugođaju i iskustvu koje će probuditi sva vaša osjetila. Miramare by Fratelli Cerea prava je poslastica za sve istinske gurmane.

Ostavi komentar