Pregršt priznanja za hotel Esplanade

U Ženevi, u Grand hotelu Kempinski uz Ženevsko jezero, održana je svečana dodjela nagrada European Hotel Awards 2019., veličanstveni događaj koji je okupio brojne hotelijere iz cijele Europe, osobe iz struke i mnoge poznate osobe iz društvenog i političkog života.

Na svečanoj ceremoniji dodijeljene su nagrade u desetak kategorija, a među laureatima se našao i luksuzni zagrebački hotel Esplanade koji je prepoznat kao Povijesni hotel 2019. godine. Generalniom direktoru hotela Esplanade Ivici Maxu Krizmaniću prestižnu nagradu uručio je Jérôme Chapman direktor publikacije Références Hôteliers Restaurateurs.

Inače, Krizmaniću je za osobni doprinos poslovanju hotela Esplanade nedavno uručeno još jedno prestižno svjetsko priznanje – Five Star Diamond Award i to za izvrsno vođenje hotela, dok mu je najstarije udruženje gurmana u svijetu Chaîne des Rôtisseurs, prilikom nedavne inauguracijske svečanosti, uručilo lentu počasnog člana u Hrvatskoj.

Hotel Esplanade je u posljednje vrijeme primio još nekoliko prestižnih priznanja i međunarodne nagrade te je uvršten u globalno cijenjene vodiče. Tako je Haute Grandeur Global Award Esplanadi dodijelio priznanja za hotelsko poslovanje, restoran Zinfandel’s i Health Club i to u nekoliko kategorija. TripAdvisor je i ove godine nagradio Esplanadu priznanjem Traveller’s Choice Award 2019. koje svrstava hotel među 1% najboljih hotela.

Prema izboru poznatog Luxury Travel Guidea restoran Zinfandel’s proglašen je Najboljim suvremenim restoranom u kategoriji Food & Drink Awards, a cijenjeni Osmaan Mahmood, jedan od sudaca, izjavio je: “Svjež, sezonski menu u kombinaciji s kreativnošću i talentom chefice Ane Grgić čini restoran Zinfandel’s jednim od najtraženijih fine dining opcija“.

U Zinfandel’s je stigla i nagrada za najbolji Fine Dining restoran prema World Luxury Restaurant Awardsu našavši se tako uz bok svjetski poznatih restorana koji dijele viziju povećanja konkurencije na globalnoj razini radom na kvaliteti hrane i standardu usluge.

Zinfandel’s restoran i Le Bistro treću su godinu zaredom uvršteni u Michelinov gastronomski vodič, a kreativnost chefice Ane Grgić prepoznalo je i udruženje gurmana Chaîne des Rôtisseurs, čiju je narančastu lentu s crvenom vrpcom i srebrnom medaljom Ana primila uz titulu Chef Rôtisseur.

 

Ostavi komentar