Porsche parada od Bleda do Rovinja

Početkom lipnja ugledna Porsche obitelj okuplja se u Sloveniji i Hrvatskoj, spektakularni je to doživljaj i nesvakidašnja atrakcija

Kada posjedujete Porsche vozilo, onda zapravo pripadate jednoj obitelji – Porsche obitelji. A kao svaka prava obitelj, i obitelj Porsche okupi se barem jednom godišnje kako bi razmijenili svoje doživljaje i iskustva. Ove godine za mjesto okupljanja izabrane su Hrvatska i Slovenija. To je, za organizatore, svakako velika čast, ali ujedno i velika odgovornost, jer vlasnici Porschea očekuju, kao i kad je riječ o njihovim vozilima, čisto savršenstvo. I ništa ispod toga ne dolazi u obzir… A taj savršeni plan započet će 1. lipnja na okupljanju u Bledu. U prekrasnom ambijentu očekuje se dolazak preko 300 Porsche vlasnika iz svih krajeva Europe. Svoj su dolazak potvrdili brojni predsjednici nacionalnih Porsche klubova, a sudionici će biti smješteni u prestižnom hotelu Golf, uz posebni naglasak na atraktivnoj večeri organiziranoj u dvorcu.

4.1.1

Drugog dana, nakon organiziranog golf turnira i natjecanja u vožnji spretnosti, sudionici elitne karavane uputit će se prema Postojni i svjetski poznatoj jami. Ova jedinstvena atrakcija svakako će biti zanimljiva međustanica prije konačne destinacije, a to su Hrvatska i Rovinj. Sudionici Porsche parade, na istarskom će poluotoku biti smješteni u prestižnom hotelu Lone koji opet odgovara opisu Porsche vozila, a tu podrazumijevamo avangardna rješenja, bezvremenski atraktivan dizajn, sportski duh, ali i maksimalni luksuz. Tijekom boravka, sudionici će imati organiziran obilazak grada i znamenitosti našeg Rovinja, a ukrcat će se i na jedan od povijesnih brodova te otploviti do jedinstvenog Limskog kanala kako bi još bolje doživjeli sve ljepote koje nudi Jadransko more i pravo mediteransko okruženje. Ne možete posjetiti Rovinj, a da ne posjetite Crveni otok i pritom iskoristite vrijeme za boravak uz more i prirodu.

Porsche parada svakako je i velika promidžba za hrvatski turizam, jer sudionici ovog događanja sigurno mogu postati pravi i kvalitetni ambasadori naše zemlje u inozemstvu. S druge strane, sigurno će svakome tko naiđe biti i te kako impresivno vidjeti dugačku kolonu Porsche vozila… Uostalom, gotovo svatko se na cesti okreće za Porscheom kad prođe, pa kako onda neće za njih tristotinjak!
Prilika je to za svakoga da pripremi svoje fotoaparate, mobitele ili kamere te na cesti između Bleda i Rovinja ovjekovječi taj jedinstven prizor koji se pamti do kraja života…