Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition

 

Ovoga ljeta čuveni štutgartski proizvođač sportskih automobila predstavio je svoj ekskluzivni model Porsche 911 Targa 4S Heritage Edition, predviđen za 2021. Taj će se ljepotan iduće godine pridružiti liniji Porschea 911 te tako dodati još jedan model stalnom rastućem popisu posebnih izdanja 911-ice. Heritage Design Edition bit će prepoznatljiv po nizu dizajnerskih elemenata enterijera i eksterijera, uključujući suze na prednjim blatobranima i sportske grafičke ukrase na bokovima. Uključene su i zlatne oznake, kao i stražnji logotip Porsche Heritage, osmišljen da evocira oznake Porschea 356. Iznutra Heritage Design Edition krasi dvobojni set, koji se podudara s izborom vanjske boje (bit će dostupan u njih pet, premda se zasad spominje samo tu prikazana cherry metalik), te presvlakama od rebrastog samta, kao posveta 50-ima.

„Kod kupaca i obožavatelja heritage design modela evociramo uspomene iz 50-ih, 60-ih, 70-ih i 80-ih. Nijedna marka ne može ove elemente prevesti u suvremenost, kao što to može Porsche, a usput ispunjavamo i želje naših kupaca. Ekskluzivnim posebnim izdanjima ujedno uspostavljamo i novu liniju proizvoda koja predstavlja dimenziju životnog stila u našoj proizvodnoj strategiji“, rekao je pri predstavljanju Heritage Design Editiona 911-ice Targa Oliver Blume, predsjedavajući tvrtke Porsche.

Tijekom 2021. proizvest će se cjelokupna serija ekskluzivnog modela, ukupno 992 primjerka Heritage Targe. Može se naručiti ili sa sedmostupanjskim ručnim mjenjačem ili automatik verzija s dvostrukim PDK kvačilom. Premda se broj primjeraka može učiniti malim, zapravo je mnogo veći od nekih drugih ekskluzivnih modela 911, uključujući Belgian Legend Edition, model koji je obilježio trkačku karijeru Jackyja Ickxa. Recimo, taj je model proizveden u samo 75 primjeraka, svi u plavoj boji. Kao i u slučaju mnogih posebnih izdanja Porschea, i modelu Targa 4S Heritage Design Edition 2021 bit će posvećeno mnogo pažnje i ljubavi u pogledu dodatne opreme. Primjerice, Porsche Design ekskluzivno kupcima ovog posebnog modela 911 nudi vrijedan sat, dizajnom usklađen s automobilom. Ako vam se sviđa, požurite, zainteresiranih je mnogo.

Ostavi komentar