Plavi svijet Damira Zuruba

Damir Zurub instruktor je ronjenja i podvodne fotografije, podvodni snimatelj i fotograf, speleoronioc, član i kapetan reprezentacije Hrvatske u podvodnoj fotografiji. Ove godine osvojio je naslov svjetskog prvaka podvodne fotografije na natjecanju u Nizozemskoj.

U BIZkoshnici na Britanskom trgu u Zagrebu sve do 24. prosinca možete razgledati njegove izložbe fotografija “Plavi svijet“ i “Tajne podzemlja”. Fotografije su nastale na putovanjima diljem svijeta koje je napravio ove godine obilazeći podmorja Crvenog mora, Sjevernog mora, Papue, Banda otočja te sve ljepote Jadranskog mora.
„Ako niste nikada ronili, a jednog dana vam se ukaže prilika, pokušajte. Jer kada zaronite u plavetne dubine, negdje u dubini srca vi ćete se zaraziti. Za mene je to poput novog života kojega sam još u ovome dobio priliku živjeti“ – rekao je na otvorenju izložbe Damir Zurub.
Izložba je prodajnog karaktera i kupnjom fotografija podržavate rad i aktivnosti ronilačkog kluba „Roniti se mora“ te buduće izložbe mladih umjetnika u BIZkoshnici.

Ostavi komentar