Brand Black iz radionice Vesne Jurak

 

Iz radionice vrijedne „Badelove“ master distillerice Vesne Jurak stiže nešto novo i drugačije. Badel Prima Brand Black iznimno je piće u kojemu se susreću vrhunsko umijeće destiliranja i originalna receptura

Badel Prima Brand Black novi je član „Badelove“ brand obitelji. U njemu se susreću vrhunsko umijeće destiliranja i originalna receptura. Oplemenjen odležanim vrhunskim destilatima vlastite proizvodnje, ovo je piće novog, modernog i snažnog karaktera. Nije tajna da je Badel Prima Brand najprodavanije alkoholno piće „Badela 1862“. Jedinstveni karakter Badel Prima Brandu daju macerati grožđica, prženih badema i zelenog oraha, a uvijek postojana visoka kvaliteta i stogodišnja tradicija rezultirale su naglašenom vjernošću potrošača.

No, iz radionice vrijedne „Badelove“ master distillerice Vesne Jurak stiže nešto novo i drugačije. Dajući svo svoje znanje i strast, poznatu originalnu recepturu oplemenila je vrhunskim destilatima. Vinski destilati koji su prije 15 godina ostavljeni da odležavaju u bačvama slavonskog hrasta, za ovu priliku izvađeni su iz podruma. Tražeći savršeni omjer iz različitih bačvi nastao je Badel Prima Brand Black. Savršenom tijelu u „Badelu 1862“ morali su naravno dati i novo odijelo. Za Black je tako dizajnirana nova boca obogaćena atraktivnim gravurama u staklu, a prati je i moderna, suvremenim tehnikama tiskana etiketa.

Brand Black je proizvod namijenjen mladima, ali i svima onima koji će tražeći vrhunsku aromatiku posegnuti za ovim proizvodom. U punom okusu nježnih nota drva, vanilije, zelenih oraha i grožđica, savršeno je uživati s nekoliko kockica leda ili u mješavini s drugim bezalkoholnim pićima prema vlastitim preferencijama. Proizvod je dostupan u volumenu 0,7 l u regularnom i luksuznom poklon pakiranju.

Ostavi komentar