Nas dva i ja u „Exitu“

Saša Anočić ima novu predstavu u „Exitu“! Redatelj kultnih „Kauboja“, ali i mnogih drugih kazališnih uspješnica zadnjih godina, u popularnom zagrebačkom kazalištu predstavlja svoj novi autorski projekt, predstavu „Nas dva i ja“.

nas.dva.web.jpgEvo kako sam Anočić najavljuje predstavu:

„… To je priča o jednom vrlo neobičnom prijateljstvu koje se kao i sve dogodilo slučajno. A iz nasušne potrebe. Imati nekoga tko te ali zaista i odistinski razumije i treba, potreba je života vrijedna. A autentičnost i istinitost same priče, upravo je ona esencija koja tvori predstavu. Kroz predstavu provlače se naravno i mnoga druga (također života vrijedna) pitanja. Ljubav, prijateljstvo, laž, sloboda, različitost, istinitost, primitivizam, voajerizam, krađa, prostodušje, širok osmijeh i zlatan zub. Naime u životu zna biti toliko teško da je samo herojstvo preživjeti dan, a nekad je toliko lako da od sreće i ljubavi možemo sve.Pa i micati planine ako treba…. ili prelaziti udaljenosti u hipu, isto ako treba… a bez odanosti i pravog prijateljstva ne možemo sve… a to je – ništa”.

U predstavi glume Živko Anočić, Ivana Rushaidat/Amanda Prenkaj, Saša Anočić i Matija Antolić, a nakon premijere 2. listopada, sljedeće izvedbe na pozornici Teatra Exit na rasporedu su 3.10., 10.10. i 23.10., uz gostovanje u Čakovcu 22.10.

Ostavi komentar