Delicije u bolskom „Mlinu“

Na po mnogima najljepšem predjelu Bola na Braču stoji čvrst i ponosan stari mlin koji je, donedavno pretvarajući zrna pšenice u kruh, hranio vrijedne žitelje Bola, a danas se svrstao u spomenik kulture. Mladi ugledni Boljanin Toni Marinković od ovog je prekrasnog mjesta napravio jedan od najboljih restorana na Jadranu, konobu“ Mlin“.

Ambijent je predivan, okićen cvijećem, a pogled puca na more i pitoresknu panoramu bolske rive. Hrana je vrhunski spravljena, a nude se tradicionalna jela, ribe, školjke, sva jela sa žara, poznati dalmatinski sir i pršut, a zalogaje ćete zaliti izvanrednim vinom kuće.

Za predjelo predlažemo fantastični koktel od škampa, a zatim, recimo, nastavite sočnim biftekom sa zelenim paprom, grdobinom na dalmatinski, škampima na buzaru ili pak odličnom pašticadom. Izbor je doista velik, a što god izabrali nećete pogriješiti. Uz ugodno i simpatično osoblje, „Mlin“ je jedno od onih mjesta gdje ćete doživjeti samo čisti užitak.

Ako ovog ljeta svraćate do Bola kako bi surfali ili jednostavno uživali u kupanju na najljepšoj plaži Jadrana, Zlatnom ratu, obavezno svratite i do „Mlina“ jer dio onih bolskih čari koje se ne smiju propustiti  sakrivaju se upravo u ovom restoranu. Najtoplija preporuka!

Ostavi komentar