2021 Lamborghini Urus Graphite Capsule

Čini se da svi kojima novac ne predstavlja neki bitniji problem imaju dva razloga za kupnju novoopremljenog Lamborghini Urusa 2021. Prvi se odnosi se na njegovu izvedbu, a drugi na to da se ističe na svakome mjestu. Urus u oba zadatka savršeno uspijeva, a Lamborghini se nada da će novi model Graphite Capsule dodatno poboljšati i sposobnost te velike marke da privlači još više pozornosti.

Izvana, Urus Graphite Caspule dolazi u jednoj od četiri temeljne mat boje za glavnu karoseriju i jednoj od četiri sjajne boje za naglaske. Naglasci su ograničeni na prednji razdjelnik, obloge vrata, stražnji spojler i naplatke kotača. Mat završne obrade dolaze u crnoj, bijeloj te u dvije nijanse sive boje, dok su naglasci dostupni u zelenoj, žutoj i dva izbora narančaste boje. Dizajneri ističu da suzdržane temeljne boje dopuštaju smjelo obojenim naglascima vrlo efektno naglasiti liniju modela.

Vanjska shema boja odražava se i na unutrašnjosti gdje sve šavove, sjedala, ploču s instrumentima i vrata ukrašavaju iste boje kao i vanjski naglasci. Svemu doprinosi i to što je ostatak elemenata interijera dizajniran u elegantnoj crnoj boji.

Cijena novog modela bit će nešto viša od 180.000 eura.

/ 4.0 litarski V8 twin-turbo (650 ks)
/ 0-100 km u 3.6 sekundi
/ 305 km/h
/ 180.000 eura

Ostavi komentar