Tri „zlatna grala“ u Dharma institutu

 

Priprema kože za ljetno izlaganje suncu vrlo je bitna, a Dharma je provjerena adresa na kojoj ćete pronaći sve što će vašu ljetnu figuru učiniti savršenom, dok će vaša koža biti svilenkasta i drastično pomlađena

Tri su „zlatna grala“ koje sve djevojke i žene žele pronaći u susret svakom ljetu. Savršena i vitka linija, svilenkasta, zategnuta i pomlađena koža, te savršeno izdepilirano tijelo. U zagrebačkom Dharma institutu ljepote (www.dharma.hr), sva ta tri grala pronašli su za vas. Osim što na plaži svi želimo izgledati vrhunski, jednako tako želimo kožu, a posebice lice, izloženo snažnom suncu, pravilno očistiti, hidratizirati i zaštititi. Priprema kože za ljetno izlaganje suncu vrlo je bitna, a Dharma je provjerena adresa na kojoj ćete pronaći sve što će vašu ljetnu figuru učiniti savršenom, dok će vaša koža biti svilenkasta i drastično pomlađena.

HydraFacial tretman dubinski čisti i hidratizira kožu lica, dok je za zreliju kožu preporučljiv i MedVisage tretman koji, osim što odmah osvježi izgled, naočigled skida godine s lica i potiče proizvodnju kolagena idućih 45 dana. To je odlično, s obzirom na to da će nam koža biti izložena suncu koje je iz godine u godinu sve agresivnije i brzo isušuje kožu. HydraFacial koristi vrtložnu Vortex tehnologiju koja istovremeno čisti pore, uklanja odumrle površinske stanice i dubinski aplicira u kožu hranjive serume, zahvaljujući kojima tretirano područje postaje glatko, blistavo i meko. Sam tretman je hidrodermoabrazivan te istodobno čisti, detoksificira, radi eksfolijaciju, izlučuje nečistoće, ali uz hidrataciju kože, te na taj način nudi dugotrajno rješenje za dobrobit kože.

Med2Contour, estetski tretman, tzv. nekirurška liposukcija definitivno je najveći hit među svjetskim celebritijima. Vaše tijelo se uspješno oblikuje bez igala, operacije i anestezije, a masno tkivo i celulit nestaju uz osjećaj opuštajuće i tople masaže. Kod Med2Contour tretmana rezultati su odmah vidljivi i u prosjeku, već nakon prvog tretmana, smanjenje obujma može varirati od 2,5 do 6 cm. Sto posto siguran, neinvazivan i bezbolan tretman, potvrđen je od najrigoroznije agencije za ispitivanje medicinskih proizvoda FDA. Jedini je uređaj takve vste koji donosi trajne rezultate bez ikakvih nuspojava. Trajna depilacija u Dharmi jedan je od najtraženijih tretmana uoči odlaska na ljetni odmor. Brza je i potpuno učinkovita. Nakon pravilno obavljene

trajne depilacije više se nikad nećete morati brinuti jeste li se depilirali i kako ćete izgledati na plaži. Osim estetskog učinka, trajna depilacija u potpunosti štedi vaše dragocjeno vrijeme i trenutke namijenjene ljetnim radostima i uživanju (tijekom tretmana koristi se laser 808 mm valne duljine – najučinkovitiji laser za trajnu depilaciju na svijetu).

Dharmine ambasadorice Barbara Vicković, Ivana Šundov, Marta Malenica, Antonella Malis i mnoge druge dame, najbolji su primjer ove estetske čarolije u Dharminom institute ljepote.

Tekst: Stjepan Juras
Fotografije: Violeta Juras

Ostavi komentar