Trendi ženski parfemi

Želite nabaviti novi ženski parfem? U trendu su lagani, lepršavi i smirujući mirisi, a bestseleri su Coco Chanel Madmoiselle i Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt, a u stopu ih prati Viktor & Rolf Flowerbomb.

Coco Chanel Mademoiselle
Mirisi: bergamot, naranča, jasmin, ruža, pačuli, vetiver, bijeli mošus i vanilija. Miris je seksi, savršen za posebne trenutke, važan ljubavni sastanak ili za podizanje samopouzdanja. Jedna od dama koje su ga kupile ovako ga opisuje: “Ovaj parfem čini da se osjećate elegantno i seksi, a vaš se partner neće moći nasititi vašeg mirisa!“.

Jo Malone London
Wood Sage & Sea Salt
Mirisi: bergamot, lišće buchua, morska sol, suho voće, šimšir, bijeli mošus i kadulja. Ovaj parfem krasi predivan prijelazni miris koji sjajno miješa zemljanost s kaduljom i morem, da bi se dobio miris potpuno svježeg zraka i uzbudljivog doživljaja. Jedna poklonica kaže: „Savršen je za dnevno nošenje jer nije prejak. Stvarno vas vodi na proljetni dan na plaži“.

Flowerbomb by Viktor & Rolf
Mirisi: jasmin, orhideja, frezija i pačuli. Jedan od najprodavanijih parfema za žene ove godine. Bočica je šik, a parfem onog tko ga nosi instantno stavlja u najbolje raspoloženje ikad. Premda je favorit za proljeće, savršen je za bilo koje doba godine. Sjajna opcija kada tražite poseban dar za nekog posebnog. Jedna izjava: „Dobila sam brojne komplimente, čak i ljudi koji sjede tri stolca dalje!“.

Tom Ford Fucking Fabulous
Ovaj novi parfem tvrtke Tom Ford već se nalazi na popisu najprodavanijih u luksuznim robnim kućama svijeta. Kao što mu govori i samo ime, zaista miriši j….. divno. U sebi miješa mirise kadulje, lavande, vanilije, bjelogorične šume i još mnogo toga. Jedna od onih koja ga rabi kaže: „Stalno dobivam mnogo komplimenata svaki put kad ga nosim. Kad kažem kako se zove, to je odličan povod za razgovor!“.

Ostavi komentar