TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph

Dva velika svjetska imena, Porsche i TAG Heuer, udružili su snage i kao proizvođači ekskluzivnih proizvoda odlučili zajednički pristupiti sportskim natjecanjima, ali i razvoju proizvoda. Kao prvi korak predstavili su novi sat – TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph. Ovu suradnju najbolje opisuje Detlev von Platen, član Izvršnog odbora za prodaju i marketing u društvu Porsche AG, koji kaže kako oba brenda imaju autentično nasljeđe te svojim kupcima pružaju jedinstvena životna iskustva i ostvarenje snova.

Činjenica je da su pokretači ovih brendova imali slične naume: Edouard Heuer bio je odgovoran za prvi proizvedeni kronograf, a Ferdinand Porsche konstruirao je novi električni motor u glavčinama kotača. Upravo ova postignuća zauvijek su promijenila njihove živote i postali temelj današnjeg partnerstva. Ono je počelo davnih dana i to na trkaćoj stazi kada su Porsche i TAG Heuer zajednički razvili i proizveli TAG Turbo Engine koji je omogućio McLarenovom timu da osvoji tri uzastopna F1 svjetska naslova. Obostrano povjerenje i nastavak uspješne suradnje dokazuje i TAG Heuer koji se nalazi u ulozi globalnog partnera na Porscheovim okupljanjima i skupovima „klasika“.

Strast kao glavna poveznica ova dva brenda danas rezultira novim satom TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph čiji je izgled sve oduševio. Kazaljka koja podsjeća na asfalt stvorena je posebno za ovu prigodu te izražava strast prema cesti, dok arapske brojke podsjećaju na brojeve ploče s instrumentima Porscheovih sportskih automobila.

Ostavi komentar