Pet parfema za muškarce

Moderan muškarac nezamisliv je bez diskretnog oblačića parfema koji lebdi oko njega. Izabrali smo ovaj put pet mirisa za njega: svaki je sjajan i kojeg god izaberete sasvim sigurno nećete pogriješiti…

Comme des Garçons Amazingreen
Bočica koja čak ni ne stoji uspravno i miris u njoj koji podsjeća na lišće palme egzotičnog otoka, udaljenog sate i sate vožnje brodom od najbliže zračne luke…

Gucci Memoire d’une Odeur
Miris koji ostavlja upečatljiv dojam u Guccijevim odvažnim i finim cvjetnim notama, u snažnoj mješavini gorkog badema i sandalovine.

Louis Vuitton Météore
Météore je bogat mirisima zraka i zemlje, ali i mandarine i kave te zemljanih nota jantara. Rezultat? Nije ukalupljen u drvenaste mirise koje rabi svaki drugi muškarac.

Givenchy Gentleman
Ne postoji provjereniji miris od Givenchy Gentlemana. I dok ime ovog aromatičnog, drvenastog mirisa otkriva malo, postoji itekako dobar razlog zašto se radi o bestseleru još od 1975. – miriši izvanredno.

Chanel Platinum Égoiste
Chanel ne treba nadahnutu, pozlaćenu i pariškim šarmom zamagljenu marketinšku kampanju da bi prodavao svoje mirise. Fama koja prati ženski parfem No.5, sada nalazi pandan u Platinum Égoisteu, oštrom mirisu na bazi kadulje kojim Chanel radi veliki posao i u muškome svijetu.

Ostavi komentar