Patek Phillipe „Panda“

Ljubav prema džepnim satovima, tim jedinstvenim mehaničkim ljepotanima, nikada neće izblijedjeti. Džepni sat može vam pomoći da dobijete elegantan izgled, a još uvijek dobro izgleda s parom traperica.

Bilo da se radi o vjenčanju, rođendanu, domjenku, banketu ili godišnjici, muškarci sve više nose džepne satove kao komad nakita koji se spaja s konvencionalnim muškim odijelom, osobito ako uključuje prsluk. Džepni sat, kao i drugi modni artikli poput kravata, sunčanih naočala i šešira, dio je njihove odjeće, iako ga ne nose često.

Džepni satovi izvrsna su ideja za dar u mnogim prigodama, uključujući rođendane, vjenčanja i odlazak u mirovinu. Prednost džepnog sata u odnosu na ručni je u tome što ima bogatu urarsku povijesti, a zbog svoje veće veličine posebno je prikladan za graviranje i ukrašavanje. Osim toga, može se prenositi iz generacije i generaciju kao nasljeđe, a nije neobično niti to da je često predmet zanimanja kolekcionara. Džepni satovi još se uvijek izrađuju brojne poznate i ugledne urarske marke kao što su Patek Philippe, Brelsen, Tissot, Omega, Rolex, Audemar Piguet i Longines. Posljednjih godina posebnu pozornost privlači Patek Philippeov model ref. 995/122J „Panda”. Zanima vas cijena ovog jedinstvenog džepnog sata od žutog zlata?

Isključivo na upit.

Ostavi komentar