Organic LOOK iz Dubrovnika

Dubrovnik, jedan od najljepših gradova na svijetu dobio je svoj organski kutak za uljepšavanje kose na potpuno prirodan način.

Katija i  NATULIQUE – simbioza su umjetnosti i prirode, a frizerski studio LOOK prvi organski frizerski studio u Dubrovniku. Zajedno su otvorili svoja vrata najprirodnijoj kolekciji proizvoda za kosu.

_MG_8392-manja

Izuzetno zanimljiva  frizerka iz Dubrovnika prepoznala je snagu i kvalitetu organskih proizvoda za kosu danske tvrtke NATULIQUE. Biti frizer mnogo je više od češlja i škara, poznavanje proizvoda te preporuka pravih proizvoda za kosu izuzetno je važno, a naročito u današnje vrijeme kad se pojavljuje mnoštvo proizvoda upitne kvalitete. Za razliku od takvih proizvoda organski nam daju potvrdu certifikatom koji nam govori da se radi o proizvodu sa provjerenom kvalitetom tj. točnom količinom prirodnih sastojaka. NATULIQUE proizvodi imaju certifikate ECOCERT i USDA organic.

Nije nimalo slučajno da je baš Katija Puljizević prva na području Dubrovnika  prepoznala organske boje i proizvode za njegu kose danske tvrtke NATULIQUE. Naime Katija je odrasla i danas živi u samom dvorištu Arboretuma u Trstenom. Njena povezanost s prirodom duboko je u njoj samoj, a sloboda i raznovrsnost te jedinstvene prirode nadahnjuje našu umjetnicu kose gotovo svakodnevno.

U svom bogatom dugogodišnjem iskustvu već prvi dodir s organskim proizvodima probudio je ono najbolje u Katiji, a korištenjem NATULIQUE organskih proizvoda za kosu, stiliziranje i izrada frizura postavljaju prestižan prirodan LOOK.

NATULIQUE organske boje za kosu najprirodnije su boje za kosu u svijetu. Sastoje se od 98,02% organski certificiranih sastojaka, nemaju mirisa, postojane su i u tretmanu bojanja ujedno štite, daju sjaj i vlagu, mogu ih koristiti trudnice i osobe osjetljivog vlasišta i alergičari.

Dubrovčani su oduvijek znali prepoznati prave vrijednosti stoga će i ovaj  pothvat naše umjetnice zasigurno biti pravo osvježenje u uredivanju i njezi kose – na organski način naravno.

Najbolja preporuka za prirodno uređenje kose u Dubrovniku i okolici, posjet je organskom  frizerskom studiju LOOK u ulici Andrije Hebranga 66 (gdje također možete i kupiti ove premium organske proizvode).

 

Ostavi komentar