Najbolji satovi ispod 1000 kn

Naravno da se svima nama sviđaju mnogi satovi od kojih nas razdvaja jedino njihova cijena. No, ne moraju svi lijepi urarski primjerci biti nedostižni. Stručnjaci jednog internetskog portala posvećenog satovima odabrali su tri najljepša sata s cijenom nižom od 1000 kuna, točnije, prema izvorniku, nižom od 130, 100 i 80 eura (cijene su preuzete s njemačkog Amazona). Evo tih pristupačnih ljepotana…

Seiko 5 (proizvođač: SEIKO)
– 129,00 eura
Kada je riječ o klasičnim ručnim satovima, teško je nadmašiti Seiko 5. Prvi put stavljen na tržište još davne 1963., taj se japanski sat uvelike drži pouzdanom opcijom koja se može uspoređivati s mnogim velikanima. Michael Scriniere, autor sata, kaže da je Seiko 5 izgrađen dovoljno dobro da se može natjecati s razvikanim „švicarcima“, a kupci prijavljuju više desetljeća uporabe bez ikakvih problema. Možete ga nabaviti s platnenom vrpcom za vintage terenski sat ili se odlučiti za narukvicu od nehrđajućeg čelika za elegantniji izgled.

Withings Move Timeless Chic
(proizvođač: Withings)
– 98,99 eura
Digitalni su zasloni tanji nego ikad prije, ali ako više volite analogno lice koje krasi funkcionalnost pametnog sata, odlučite se za Move Timeless Chic. Ovo nedavno izdanje tvrtke Withings sadržava kućište od nehrđajućeg čelika, mineralno staklo, brušeni brojčanik i metalne kazaljke. Sat koji ima impresivno 18-mjesečno trajanje baterije, može se sinkronizirati s vašim mobitelom radi pohrane i analize koliko daleko i brzo hodate, trčite ili plivate te koliko kalorija trošite pri tome. Također prati faze spavanja i bilježi poremećaje u vašem mirovanju.

Timex Weekender Chrono
(proizvođač: Timex) – 78,00 eura
Timexova serija Weekender pružila je satove visoke kvalitete po povoljnim cijenama, još od svoje pojave 2011. Kvarcni mehanizam iza povećeg Weekender Chrona nudi vrlo dobru točnost u kućištu klasičnog izgleda, izrađenom od mesinga. Prije nego što ga otpišete kao pretjerano staru školu, trebate znati da sat dolazi s Indiglo pozadinskim osvjetljenjem za noćnu uporabu i siguran je za ronjenje do 30 metara dubine. Kao i svi “weekendersi”, dostupan je u nekoliko verzija dizajna lica, kao i s brojnim alternativnim remenjem od tkanine i kože koje je lako promijeniti. Na koncu, pogledajte i cijenu.

Ostavi komentar