Mirna Naiia Marić

 

Zadranka Mirna Naiia Marić (22) dvadeset i četvrta je Miss Universe Hrvatske okrunjena 13. ožujka, nekoliko dana prije lockdowna koji je Hrvatsku, kao i cijeli svijet, zatvorio na gotovo dva mjeseca. Izbor je zbog mjera opreza održan bez publike u studiju HTV-a, no izravan prijenos te Mirninu sreću prilikom proglašenja pobjednice pratio je rekordan broj gledatelja.

Mirna Naiia voli izazove i uporno ide prema ostvarenju svojih ciljeva, a disciplina i optimizam, kao i karizma i dobar duh, pomažu joj u tome. Najviše voli umjetnost i dizajn, u slobodno vrijeme rado ide u teretanu, a bavi se i raznim drugim sportovima. Visoka je 177 centimetara, a govori engleski i talijanski. Priliku da se dokaže u manekenstvu dobila je dok je bila u Milanu sa starijom sestrom. Modni agenti primijetili su je na ulici i pitali je želi li biti model. Tada je imala 17 godina… Oduvijek je imala svu moguću potporu svoje obitelji, roditelja i sestara te najbližih prijateljica. „Uvijek ću biti zahvalna svojim roditeljima što su imali povjerenja u mene i pustili me da idem za svojim snovima“, kaže lijepa Zadranka.

Osim uspješne karijere u modelingu, ima i druge planove koje ostvaruje s lakoćom. Tako je pokrenula i svoj brend kupaćih kostima Naiia. Zadnje tri godine živjela je u Milanu i već joj, govori, pomalo nedostaje užurbani život koji je živjela u gradu mode. Svoju profesionalnost i iskustvo u modelingu Mirna Naiia je demonstrirala i pred objektivom našeg fotografa. Za ekskluzivni photo session, Mirna Naiia je zablistala u jedinstvenim haljinama naše proslavljene dizajnerice Matije Vuice, koja će dizajnirati i haljinu za svjetski izbor Miss Universe.

Zbog pandemije koronavirusa pomaknut je i datum održavanja svjetskog izbora s početka prosinca na prvo tromjesečje iduće godine…

Fotografije: Tomislav Marić
Odjeća: Matija Vuica
Make-up: „AME“ (Iva Grgurič)
Interijer: „Egoist Bar“. Veslačka 17, Zagreb

Posebna zahvala Draženu Biljanu na ustupanju prostora za snimanje

Ostavi komentar