LJEPOTICE: Elena Šimac

 

Misica, umjetnica, influenserica, pjesnikinja, nogometašica, dizajnerica, domaćica. Sve to u jednoj osobi, a ime joj je – Elena Šimac. Tekstilno-tehnološki fakultet bio joj je prvi izbor, ali je vrlo brzo zaključila da to ipak nije ono što doista želi. Novi izazov potražila je u komunikacijskom menadžmentu, a čini se da ga je i pronašla. Vidjet ćemo za godinu, dvije ili tri. Budući da u njoj tinja (a nerijetko se pretvori i u ozbiljan plamen) ljubav prema umjetnosti, slikanje joj je istinski hobi. Uistinu slika vrlo zanimljivo, no kaže da još nije spremna neke od svojih radova prezentirati i javno, recimo kroz objavu u našem magazinu. Ok, Elena, čekamo trenutak…

Voli ona i modu, što i nije teško zaključiti kada je se pogleda. Uvijek „zbigecana“ do maksimuma, bila to neka jednostavna casual varijanta ili pak svečana toaleta. Zato nije bilo jednostavno odabrati odjeću za snimanje, a koja bi na najbolji način predstavila njezin modni izričaj. Srećom, u priču se uključila ugledna kreatorica Matija Vuica, kao i naš stari, iskusni lisac, fotograf Tomislav Marić koji diše jednako umjetnički, a uz to ima i viziju. Rezultat te simbioze sami ćete procijeniti prelistavši sljedeće stranice.

Ova lijepa 21-godišnjakinja s Tuškanca (odnosno malo iznad njega, kako to voli reći), obožava i kuhati, pa nije nikakva rijetkost vidjeti je s pregačom uz štednjak. Elena je nastupila i na nekoliko izbora ljepote, redovito je bila u najužem izboru za pobjedu, no onda je odustala od svega. „Ponudili su mi lentu, kao pobjeda je moja, ali uz uvjet da potpišem za tu i tu agenciju. Još i danas imam poruke te osobe koja mi se obratila s takvom idejom“, govori nam.

Bio je to njezin rastanak s tim svijetom, nije se više pojavila niti na jednom izboru ljepote. Ali je fotografiranje za naš časopis odradila s veseljem: „Fotografija je umjetnost, nešto posve drugo od tih izbora; baš sam se odlično osjećala na snimanju; ekipa je bila jako dobra i ugodna, ponovila bih!“ Hoće li jednoga dana otvoriti butik s odjećom ili će izdati knjigu poezije, hoće li izložiti svoje slike u galeriji ili biti komunikacijski ekspert? Pratimo Elenu, javit ćemo!

Fotografije: Tomislav Marić
Model: Elena Šimac
Make up & frizura: Martina Čerkez (Salon Allure, Bjelovarska 3, Sesvete)
Haljine: Matija Vuica Fashion & Design (Trg bana Josipa Jelačića 2, Zagreb)
Styling: Jadranka Hlupić Dujmušić, Petra Krpan
Posebna zahvala Showroom Bačelić (Ulica Velimira Škorpika 24, Zagreb)
na ustupanju prostora i vremena za potrebe ovog snimanja.

 

Ostavi komentar