Kraljevski tretman za svaku ženu

 

Naziv „Kraljevski tretman“ bio je dovoljan da Jet-set magazin, časopis s kraljevskom krunom,  isproba zbog čega Med Visage, nekirurški lifting lica s trenutačnim učinkom, svi nazivaju kraljevskim tretmanom. Uputili smo se u Institut za ljepotu Dharma kako bismo se u to i sami uvjerili…

Ako želite darovati djevojci, ženi ili prijateljici  nešto što će godinama kasnije isticati kao svoj omiljeni dar ili pak sama sebi želite pokloniti nešto što će biti vaša slatka tajna (koja će ujedno biti i ključ vaše vitalnosti i mladolikog osmijeha), ono što vam svakako možemo preporučiti svakako je Med Visage tretman tretman u vidu nekirurškog face liftinga.

Ivana Škender, kozmetolog i vlasnica  Instituta zdravlja i ljepote Dharma ugostila nas je u ugodnom ambijentu u Hondlovoj 2a,  nadomak maksimirskog parka, i pojasnila zbog čega ove tretmane zovu još i „kraljevskim“. Med Visage je poznatiji kao nekirurški face lifting i trenutno je jedan od najpopularnijih anti age tretmana u svijetu s trenutnim učinkom. Ivana posebno ističe da je taj tretman jedan od njihovih najtraženijih što i pokazuje širok spektar korisnica koje se bave  show businessom i kojima je perfektno održavano tijelo jedna od nužnosti u poslu.

 

Barbara Vicković, poznata glumica, ambasadorica je instituta Dharma i jedna je od njihovih stalnih klijentica koja je oduševljena brzinom vidljivih rezultata Med Visage tretmanom, a jednako tako i voditeljica Ivana Šundov Hojan. World Top Model Croatia Marta Malenica zaštitno je lice instituta i za odlazak na finalni izbor održan u Milanu pripremala se upravo u Dharmi, koristeći razne tretmane –  od Face up tretmana, rotirajuće mikrodermoabrazije, tretmana s kisikom i C vitaminom, pa do masaža, laserske epilacije diodnim laserom. Jedna od ambasadorica Dharma Instituta je i Nika Mikulek, Miss Zagreba…

Dharma Institut osim svega nabrojenog, upravo su kao novitet nabavili spravu za hyrdafacial tretman, a uz razne palete anti age usluga ističu i čuveni Med2Contour, nekriruršku alternativu liposukciji.

Naravno, uz sam učinak tretmana, važan je i pristup svakom klijentu, jer upravo personalizirani pristup dovodi do potpunog opuštanja bez prisutnosti stresa, što cjelokupni tretman uvelike pospješuje. Institut Dharma, koji postoji već 15 godina, razvio je vlastiti, holistički pristup prema klijentima (s ciljem da im omogući da lakše prebrode sve veće izazove današnjice, zadržavajući zdravlje i sreću), a njihovo dugogodišnje iskustvo rada s ljudima rezultiralo je velikom lepezom programa  uljepšavanja, masaža i wellness rituala.

Aparate koje koriste u Dharma Institutu imaju još samo neke poliklinike, a Dharma institut ističe tri najpopularnija tretmana. Uz spomenuti Med Visage, koriste najnoviju verziju lasera 808 koji je trenutno najučinkovitiji uređaj na svijetu za trajno skidanje dlačica, a Med2Contour kojeg je isprobala i naša suradnica alternativa je liposukciji na potpuno bezbolan, nekirurški način i već nakon jednog tretmana vidljiv je gubitak u struku i do dva centimetra.

Med Visage ove zime najviše preporučujemo, prije nego se kasnije svi prebacimo na pripreme za postizanje ljetne linije, uređaj je za nekirurški lifting lica koji kombinira ultrazvučnu tehnologiju s radiofrekvencijom. Njeno dubinsko djelovanje na kožu lica, vrata i dekoltea uklanja bore i djeluje na tonus i elastičnost kože. Mnogi se začude kada vide kako taj tretman nije niz hipotetskih obećanja, već su rezultati vidljivi trenutačno.

Osim kože glatke na dodir i svježeg mladolikog izgleda, Med Visage potiče stvaranje novog kolagena u tijelu, odnosno procesa koji traje dva do tri mjeseca kada se dobije potpuni učinak, što bitno produžuje efekt cijelog tretmana.

Osim zatezanja i pomlađivanja kože lica, vrata i dekoltea, ovom metodom se učinkovito smanjuje podbradak i podočnjaci, te se podižu očni kapci, a jednako tako učinkovito  radi se lifting ruku i koljena.

Ostavi komentar