Hey, linda!

Brend plesne odjeće Hey, linda! osmislila je brazilska plesačica sambe Anny Alves, a izrodio se iz dugogodišnje potrage za idealnom odjećom za ples. Na tržištu se često može naići na dosta strogu podjelu među stilovima plesa – odjeća za balet, odjeća za salsu i latinoameričke plesove, odjeća za heels class ili, recimo, odjeća za hip hop. Kolekcijom Hey, linda! Anny želi prekoračiti postojeće granice i ponuditi odjeću za ples prilagodljivu bilo kojem plesnom pravcu.

“Pokrenula sam ovaj brend krajem prošle godine s ciljem da plesačicama ponudim elegantnu i sofisticiranu plesnu odjeću u kojoj će se moći osjećati slobodno, da plešu što god požele”, kaže zagrebačka Brazilka Anny. Prva kolekcija Hey, linda! sastoji se isključivo od raskošnih, plesnih crop topova. Prevladava pliš u različitim, najčešće zagasitim bojama, s detaljima od čipke i zanimljivim krojevima ili izrezima na leđima. Kolekcija „Nostalgija“ bilježi Annyne rane uspomene iz djetinjstva, na uređivanje njezine majke čijem se stilu i eleganciji divila kao dijete. Ova kolekcija donosi otmjenost minulih vremena s modernim i svježim zaokretom. Neobični krojevi i rješenja na leđima čine topove aktraktivnima, ne gubeći pritom na luksuzu koji pružaju čipka i pliš.

„Moja je odjeća namijenjena plesačicama svih stilova, ali vjerujem da se i žene koje se ne bave plesom mogu pronaći u ovoj ponudi. Prva kolekcija izrađena je u potpunosti od pliša i čipke te može jako efektno izgledati u dnevnom ili čak večernjem, elegantnijem izdanju“, tvrdi Anny. Kvaliteta svakog komada (ručno šivanog!) po svemu je vrhunska – od izbora i kvalitete tkanine, pa sve do najsitnih detalja poput kopčica.
„Cilj mi je da se moja odjeća prodaje i izvan Hrvatske. Za početak, neki su komadi već pronašli put do Brazila“, smije se Anny Alves.

Ostavi komentar