„Esplanade“ časti za 95. rođendan!

Devedeset i peti rođendan zagrebačkog hotela „Esplanade“, hotela istančanog ukusa, profinjenosti, izvanredne usluge i hrama vrhunske gastronomije, trebao se obilježiti 22. travnja ove godine. No, taj je dan hotel  nažalost dočekao u tužnom ozračju – zatvoren, bez gostiju i osoblja, uz oštećenja od potresa.

No, popuštanjem mjera za ugostitelje, uz visok stupanj sigurnosti i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ovo po svemu prestižno zdanje sredinom je svibnja iznova otvorilo vrata svog osvježenog interijera gostima hotela, restorana, bara i health cluba.

A kako bi obilježili lijepu obljetnicu ovog povijesnog hotela, u“ Esplanadi“ su odlučili goste i sugrađane počastiti posebnim rođendanskim, promotivnim akcijama. Tako svi gosti do 1. srpnja mogu uživati u specijalitetu kuće – slavnim i slasnim Esplanade štruklima – po posebnoj rođendanskoj cijeni od svega 95 kn za dvije porcije u ugodnom ambijentu Le Bistroa (rezervacije stola moguće su putem telefona 01 45 666 11 ili e-maila lebistro@esplanade.hr).

 

Orient Express poslijepodnevni čaj za dvoje u Esplanade baru ili na Oleander terasi uz izbor ukusnih mini sendviča i neodoljivih kolačića pravi je gurmanski užitak, a u posebnoj rođendanskoj ponudi do 1. srpnja dostupan je svim gostima po cijeni od svega 95 kn, umjesto uobičajenih 180 (rezervacije na telefon 01 45 666 33 ili e-maila esplanade1925@esplanade.hr).

A za sve Zagrepčane koji često prolaze pored Esplanade pitajući se kakav je osjećaj boravka u ovom luksuznom ambijentu i za one koji ovo ljeto nemaju namjeru daleko putovati – hotel nudi noćenje u Superior sobi s raskošnim à la carte doručkom u Zinfandel’su ili na Oleander terasi za jednu ili dvije osobe za svega 95 EUR (ponuda se odnosi samo na goste s boravištem u Zagrebu, a dostupna je svaki dan do 1. rujna 2020. prema raspoloživosti kapaciteta). Boravišna pristojba iznosi 1,6 EUR po osobi po danu (rezervacije smještaja primaju se putem e-maila na: reservations@esplanade.hr.)

Ostavi komentar