Epson proširuje asortiman laserskih projektora EpiqVision Ultra izlaskom modela EH-LS650B/W

4K PRO UHD laserski TV projekcija omogućena za pametne uređaje kućne uporabe – uključuje Android TVTM i zvuk YAMAHA

Izlaskom modela EH-LS650, Epson je svom asortimanu EpiqVision dodao novi cijenom pristupačan projektor za dom. Ovaj najnoviji 4K PRO-UHD laserski TV projektor omogućen za pametne uređaje donosi vrhunske audio i vizualne značajke, sjajnu mogućnost povezivanja i jednostavno postavljanje, za opušten doživljaj gledanja za cijelu obitelj. Njegovo maleno i elegantno kućište i moderan dizajn uklopit će se i u najmanji stambeni prostor, što ga čini idealnom zamjenom za klasični TV uređaj.

Model EH-LS650, dostupan u crnoj ili bijeloj boji, unosi u dom interaktivan doživljaj velikog zaslona s Android TV uređajem za prijenos sadržaja, ugrađenom značajkom Chromecast za projiciranje i zvukom YAMAHA za dojmljivu kvalitetu zvuka. Time se omogućuje zabava na zahtjev koja je lako dostupna i može se dijeliti gdje god je to potrebno.

Ugrađena tehnologija Chromecast predstavlja platformu koja vam omogućuje prijenos omiljene zabave s telefona, tableta ili prijenosnog računala izravno na projektor. Lako ćete upravljati poznatim aplikacijama s uređaja iPhone®, iPad®, Android telefona ili tableta, Mac® ili Windows® prijenosnog računala ili uređaja Chromebook 3.

Zvučnici YAMAHA od 20 W ugrađeni u projektor obloženi su elegantnim perforiranim metalom te mogu funkcionirati kao samostalni pametni zvučnik. Osim Android TV-a, projektor nudi tisuće filmova, serija i igara dostupnih na uslugama Google Play, YouTube i mnogim drugim popularnim aplikacijama. 2    

Nalazeći se blizu područja prikazivanja, može projicirati svijetle slike do 120 inča s 3LCD tehnologijom. Na modelu 4K PRO-UHD slike su velike i oštre, što ga čini savršenim za gledanje filmova, svakodnevnog TV programa i sporta, a uz manje od 20 ms 4kašnjenja ulaznog signala, sjajan je i za igranje. Uz značajke „plug and play” jednostavno se postavlja pomoću aplikacije Epson Setting Assistant koja automatski podešava trapezoidnu sliku pomoću fotoaparata pametnog telefona.

Ana Bajagić, voditeljica marketinga tvrtke Epson za regiju Balkan, izjavila je: „Model EH-LS650, naš najnoviji dodatak obitelji EpiqVision, elegantan je, a cjenovno pristupačan projektor u kojem će uživati obitelj i prijatelji. Ne samo da impresivno izgleda, već ima i nevjerojatan zvuk. Nikada nije bilo jednostavnije zamijeniti TV i uvesti zabavu na velikom zaslonu u svoj dom.”


EH-LS650B EH-LS650W
Vanjski dio i rubovi crno-bijelih stranica Bijela
Omjer dosega 0,25 – 0,62 0,25 – 0,62
Laserski izvor svjetlosti 10 godina1 10 godina1
3LCD projekcijska tehnologija Y Y
Veličina zaslona 60 – 120 inča 60 – 120 inča
 Android TV s ugrađenom uslugom Google Assistant, Google Play i Chromecast Y Y
YAMAHA zvuk Ugrađeno 2,1 kanala, stereo x 2 od 5 W,
niskotonski zvučnik x 1 od 10 W
Ugrađeno 2,1 kanala, stereo x 2 od 5 W,
niskotonski zvučnik x 1 od 10 W
HDMI ● 2 eARC/ARC ● 2 eARC/ARC
Rezolucija 4K PRO-UHD 4K PRO-UHD
Svjetlina 3600 lm 3600 lm
Vijek trajanja izvora svjetlosti (eko/normalno) 10 godina1 10 godina1

1  Temeljeno na gledanju filmova pet sati dnevno s projektorom postavljenim na ekološki način rada
2  Google, Android, YouTube, Android TV i druge marke zaštitni su znakovi tvrtke Google LLC. Određeni pružatelji sadržaja možda će zahtijevati pretplatu.
3 Emitiranje je optimizirano samo za odabrane usluge. Kvaliteta prikazivanja ostalih sadržaja može se razlikovati. Podržani operacijski sustavi i uređaji: Android 2.3 i noviji, iOS® 7 i noviji, Windows® 7 i noviji, Mac OS® 7 i noviji te Chrome OS (verzija 38 ili novije).
4 Ne postoji službeni standard za mjerenje latencije ulaza, a to se mjerenje provodi na temelju metode koju je definirala tvrtka Epson. Imajte na umu da svaki proizvođač mjeri latenciju ulaza neovisno prema vlastitim metodama te se stoga preporučuje da ga upotrebljavate kao referencu. Latencija ulaza projektora varira kao posljedica razlike ulaznog signala, uvjeta postavljanja i tako dalje.

Epson® je zaštićena trgovačka marka u vlasništvu tvrtke Seiko Epson® Corporation. Nazivi svih ostalih ovdje spomenutih proizvoda i tvrtki služe isključivo za svrhu njihovog raspoznavanja, te mogu predstavljati trgovačke marke ili zaštićene trgovačke marke njihovih vlasnika. Uz mogućnost postojanja pogrešaka i propusta, svi opisi podložni su izmjenama bez prethodne najave.

Ostavi komentar