Epson na EuroCIS-u 2024.

Dvorana 9, štand D40: Epson predstavlja svoju najnoviju liniju elegantnih prijenosnih pisača za račune i pisača naljepnica u boji za trgovce. Novo rješenje temeljeno na oblaku za POS pisače prikazano po prvi put na EuroCIS-u.

Epson, vodeći europski proizvođač POS pisača, po prvi će put predstaviti svoje novo rješenje temeljeno na oblaku za POS pisače dizajnirano za pružanje poboljšane povezanosti, poboljšanog korisničkog iskustva s boljom operativnom učinkovitošću i ekološkim učinkom. Epson će također predstaviti svoju inovativnu ponudu ColourWorks pisača naljepnica u boji, uključujući CW-C4000 i CW-C6000, dizajniranih da upotrebom boja ponovno ožive maloprodajno označavanje i demonstriraju kako e-trgovci mogu transformirati standardne crno-bijele otpremne naljepnice u živopisne, šarene i privlačne marketinške alate.

Ključne značajke Epsonovog štanda (D40, dvorana 9) na EuroCIS-u ove godine uključuju:

  • Najnoviji model u TM-m30 seriji mobilnih POS pisača, dizajniran da zadovolji potrebe specijaliziranih maloprodaja, malih restorana, kafića, štandova s hranom i kioska. Uz moderan potpuno novi dizajn, novi TM-m30III zadržava svu funkcionalnost i kompaktnost prethodnih modela, dodajući moderne mogućnosti povezivanja (USB Type-C) i poboljšanu brzinu.
  • Epsonova nedavno nadograđena serija TM-P prijenosnih termalnih pisača računa. Nadograđeni proizvodi ne samo da će dodatno poboljšati korisničko iskustvo na postojećim tržištima, kao što su maloprodaja i ugostiteljstvo, već će otključati potencijal za korištenje na novim tržištima, uključujući aplikacije u vozilu. Svi proizvodi u TM-P seriji mogu se držati u ruci, montirati na remen ili nositi na ramenu (dodatna oprema nije obavezna) i uključuju Desktop Mode (gumirane noge), kao prikladnu alternativu pisaču na fiksnoj stanici.
  • TM-m30II-SL koji je razvijen izravno kao odgovor na zahtjeve ISV-a i kupaca. Novi mPOS pisač prekrasno je dizajniran i nedavni je dobitnik prestižne iF-World nagrade za dizajn proizvoda. TM-m30II-SL ima niski profil, vrlo stabilan i ergonomski dizajn s fleksibilnom instalacijom koja se može lako pričvrstiti na zid ili tablet i ukloniti po potrebi.
  • Epsonov inovativni asortiman ColourWorks pisača naljepnica u boji, koji uključuje CW-C4000 i CW-C6000, dizajniran za transformaciju maloprodajnog označavanja upotrebom boje. Epson će pokazati kako trgovci u maloprodaji mogu transformirati standardne crno-bijele naljepnice u živopisne, šarene i privlačne marketinške alate koji također pomažu pojednostaviti logistiku, smanjiti pogreške i čak smanjiti troškove povezane s otpremom i upravljanjem zalihama. Epson će demonstrirati jedinstvene prednosti korištenja naljepnica za otpremu u boji za e-tailing i pokazati kako boja može promijeniti angažman kupaca. Također će pokazati kako oznake u boji mogu koristiti supermarketima pri vaganju i pakiranju svježih prehrambenih proizvoda.
  • Epsonov najnoviji pisač TM-L100 bez podloška koji je dizajniran da se neprimjetno uklapa u bilo koje okruženje. S elegantnom metalik završnom obradom prednje ploče koja se slaže s bilo kojim kuhinjskim dekorom, kompaktni pisač je male površine koja ne zauzima dragocjeni prostor na pultu. Nova površina od silikonskog laminata čini proizvod lakim za čišćenje i sprječava lijepljenje naljepnica na njega. Jednostavan za korištenje, štedi vrijeme i pouzdan, TM-L100 pisač bez podloška dizajniran je posebno za click & collect, označavanje u trgovini, preuzimanje za van i dostavu. Pisač proizvodi jasne, čitljive naljepnice bez potrebe za guljenjem podloge i podržava medije sa širokim rasponom ljepila (npr. trajna, uklonjiva, otporna na ekstremne temperature).
  • Posjetitelji Epsonovog štanda također mogu vidjeti posebnu demonstraciju ‘robotskog označavanja’ pomoću dva ColorWorks pisača, pametne kamere i Epsonovog robota. Demonstracija pokazuje kako se roboti mogu koristiti za označavanje u farmaceutskoj industriji koja zahtijeva označavanje po narudžbi za spremnike lijekova različitih veličina. Automatizirani proces uklanja svako ljudsko rukovanje, potrebno za određene lijekove, i eliminira potencijalne ljudske pogreške u označavanju.

 

 

“Pozivamo posjetitelje na naš štand na EuroCIS-u ove godine,” rekao je Tvrtko Ljubić, Business System menadžer za regiju Balkana, Epson. “Kao globalni predvodnik u mPOS tehnologiji ispisa, Epson je izgradio reputaciju u podršci tvrtkama s inovativnim i potpuno prilagođenim rješenjima koja zadovoljavaju njihove potrebe. Ove godine na EuroCIS-u, Epson prikazuje novo rješenje temeljeno na oblaku za svoje POS pisače koje nudi uz niz novih pisača računa i nadogradnji koje pokazuju našu stalnu predanost poboljšanju osluškujući potrebe tržišta.”

Jacob Kallergis, voditelj proizvoda za označavanje tvrtke Epson Europe, dodao je: „Stvarno smo uzbuđeni što možemo pokazati kako naljepnice u boji mogu potpuno transformirati maloprodajnu ponudu i potaknuti bolji i profitabilniji angažman kupaca. Uvođenjem boje u etikete, trgovci na malo mogu komunicirati informacije na zanimljiviji način, poboljšati vidljivost marke, povećati svijest o posebnim popustima i ponudama, pa čak i privući pozornost kupaca na bitne zdravstvene informacije kao što su alergeni i prehrana.


The TM-m30III

S potpuno novim i vrlo kompaktnim dizajnom, TM-m30III nudi niz poboljšanih mogućnosti povezivanja, dostupnih u dvije varijante. Ovo su standardni model i bežični model. Standardni model uključuje USB Type-C PD (Power Delivery) priključak za tablet, koji može isporučiti do 18 W energije povezanom uređaju, u usporedbi s 10,5 W na prethodnim modelima. Ova povećana isporuka energije postaje sve važnija, budući da se mnogi pametni uređaji sada isporučuju s većim zahtjevima za napajanje. Bežična verzija TM-m30III uključuje sve značajke standardnog modela, plus ugrađene Wi-Fi i Bluetooth funkcije. Iako se Wi-Fi funkcionalnost tradicionalno pruža putem USB adaptera, ova verzija TM-m30III ga uključuje ‘on-board’. TM-m30III također pruža povezivanje na mreže od 20 Mbps, što omogućuje dijeljenje žične mrežne veze pisača s povezanim pametnim uređajem. Još jedno značajno poboljšanje TM-m30III je njegova razina izdržljivosti. Sada pruža zaštitu od štetnog ulaska tekućina prema standardima IPX2, proizvod je izvana tretiran s ISO22196 certificiranim antibakterijskim materijalom, što ga čini idealnim za upotrebu u kuhinji. TM-m30III također je dizajniran za jednostavno čišćenje.

 

Nadogradnje Epsonove vodeće tržišne serije TM-P

Epson će također prikazati značajna poboljšanja svoje TM-P serije prijenosnih termalnih pisača računa uključujući sve proizvode u TM-PII seriji (TM-P20II, TMP-80II i TM-P80II AC). Svi proizvodi sada nude povećanu otpornost na udarce i certificirani su za zaštitu od prašine i vode prema standardima IP54. Serija također sadrži USB-C povezivost, kao i podršku za Bluetooth 5.0 “klasične” i niskoenergetske načine rada, što pruža izvrstan domet, besprijekorno uparivanje i izvanredno trajanje baterije. S povećanom bežičnom izvedbom putem Wi-Fi 5 (802.11ac), sve proizvode odlikuje Wi-Fi “Direct” (peer-to-peer) način rada, omogućujući izravno povezivanje do 8 uređaja, bez potrebe za spajanjem na mrežu ili hotspot. Svi nadograđeni proizvodi također su odobreni za upotrebu u vozilu, što +ih čini idealnim za primjenu u prijevozu, kao što su taksi ili izdavanje karata u vozilu, i kao logističke aplikacije poput plaćanja pri isporuci ili fakturiranja.

Dizajnirani za jednostavno čišćenje, svi proizvodi imaju uglađen i moderan dizajn, dok su oba modela od 3 inča (TM-P80II i TM-P80II AC) znatno lakša (23% odnosno 10%) od svojih prethodnika. TM-80II AC također sada uključuje automatski rezač, sprječavanje nabora i bežično punjenje usklađeno s Qi standardom. Svi se proizvodi mogu montirati na remen ili nositi na ramenu (dodatna oprema nije obavezna) i uključuju način rada radne površine (gumirane noge), kao prikladnu alternativu pisaču s fiksnom stanicom. Revidirana lista za brzi početak korištenja, koja uključuje QR kodove koji povezuju s video vodičima, čini postavljanje i konfiguraciju brzim i jednostavnim.

Nadograđena TM-P serija također nudi značajne prednosti programerima. Pružena je potpuna podrška za ESC/POS i standardne Epsonove upravljačke programe, dok Epsonova dokazana softverska rješenja osiguravaju da je migracija postojećih POS sustava gotovo besprijekorna, a novi razvoj brz i bez problema. Svi modeli imaju integriranu podršku za višejezične fontove, a dostupan je i opsežan raspon alata koji pomažu u konfiguraciji i podršci zadataka za Windows, iOS, Android i web preglednike. Linux rješenja mogu biti dostupna na upit.

Epson sada drži 42% tržišnog udjela termalnih pisača u Europi. Izvor: IDC, travanj 2022.

Ostavi komentar