Električni solarCat brodovi

Približiti otoke kopnu, uspostaviti mrežu lokalnog prijevoza, obogatiti kvalitetu života onih koji žive uz more, a istovremeno stvoriti potpuno novo iskustvo plovidbe putnicima. Tvrtka iCat bavi se projektiranjem i izgradnjom solarnih električnih brodova, misija tvrtke je razviti nove navike promovirajući brodski prijevoz kao brži, jeftiniji i udobniji način putovanja.

Kako se već godinama, polako i malim koracima, u javnom prostoru radi na podizanju svijesti o potrebi okretanju “zelenim rješenjima”, o “održivom” i “ekološkom” načinu života, tako poželjna, a uskoro i nužna, postaju zelena i održiva rješenja u pomorskom transportu.
Električni brodovi predstavljaju socijalnu inovaciju koja odgovara na brojne izazove modernog društva: ekološki aspekt zaštite mora, rijeka i jezera, njihovog biljnog i životinjskog svijeta u kojem su pojedine vrste pred izumiranjem, ili, u najboljem slučaju, u procesu traženja novog, čišćeg životnog prostora.

Solarni električni brodovi solarCat, tvrtke iCat dokazali su se kao brodovi kojima je sunčeva energija dovoljna za svakodnevnu, cjelodnevnu plovidbu. Potpuno su ekološki, i potpuno nečujni, kapaciteta 54 putnika.

Ostavi komentar