E-bicikl jurilica

Dobro znamo da bilo koji proizvod u retro stilu kod ljudi izaziva topli osjećaj nostalgije. Niti najnoviji električni bicikli marke Vintage nisu iznimka. S tankim profilom i linijama nadahnutim trkaćim stazama, ovi vrhunski e-bicikli izazivaju nostalgiju za dobrim starim pedaliranjem. No, vrhunski modeli marke sa sjedištem u kalifornijskoj Santa Clari također kriju i iznenađujuću tajnu – imaju monstruozno veliku bateriju koja bicikle mogu goniti brzinama čak i do 65 km/h! To je samo jedan od razloga zbog kojih model Vintage Electric Roadster spada, prema mišljenju stručnjaka za to područje, među osam najboljih e-bicikala na svjetskom tržištu.

Kad upravljate biciklom koji vozi do 65 km/h, na umu morate imati nekoliko stvari – pri toj brzini sve se događa vrlo brzo (poput otvaranja vrata parkiranih automobila), doživljaj vas može ponijeti da zanemarite znakove “STOP“ (loša praksa), a preskakanje nošenja motociklističke zaštite za oči može dovesti do potoka suza. Važno je da su kočnice bicikla jednako sposobne usporiti ga kao što je njegov motor vješt u ubrzavanju…

COMMENTS

  • Davor Šentija

    “…monstruozno velika baterija koja bicikl goni i do 65 km/h.” Koji nestručni komentar – (elektro)motor daje snagu/brzinu, a ne baterija (za koju nije naveden kapacitet…)!

Ostavi komentar