Živjeti kao Sheryl Crow

Nakon 20 godina života u Los Angelesu, popularna američka kantautorica Sheryl Crow bila je spremna pustiti korijenje na nekom „normalnom“ mjestu. Glazbenica podrijetlom iz Missourija najprije je kupila kuću na ladanju u Tennesseeju, ali kako su se njezina dva sina, Wyatt i Levi, bližili školskoj dobi, preselila se u kuću na brdu u Nashvilleu, smještenu na imanju od 50 hektara. Dodatno zemljište omogućilo joj je dovoljno prostora za izgradnju višenamjenskog štaglja (studio za snimanje, salon, štala za konje), kao i drvenu crkvicu (kupila ju je na eBayu i preselila na posjed). Veliki prostor pruža Sheryl mnogo mogućnosti za izlaganje njezinih brojnih kolekcija. Njezina potraga za „blagom“ danas se uglavnom odvija putem interneta (osobna pomoćnica naziva ju „kraljicom eBaya“), a njezino je jedino pravilo: „Kupujem samo ono što mi se jako svidi“. Sheryl je na eBayu kupila i vintage Chevy kamionet iz 1951.

Središnji dio nekretnine, kuća u stilu tipične engleske ladanjske, sagrađena je 2005., a njezine prostorije krase bogate drvene obloge zidova, kamini i impozantne grede, što sve čini savršenu pozadinu za njezine antikvitete. Sheryl je, inače, sakupila veliku zbirku antiknih knjiga, komada na temu konja, vintage putnih sanduka, antikvitete koji lijepo nadopunjuju njezinu kolekciju od devet Grammyja. Sheryl je od djetinjstva skupljala i kaubojske čizme, pa je u jednom trenutku posjedovala gotovo 200 pari (neke su završile na aukcijama u dobrotvorne svrhe)

Kad je projektiran „štagalj“, Sheryl je planirala prostoriju za skladanje na katu, ali kad je ta soba zvučno izolirana, postala je pravi studio za snimanje glazbe. Vrlo praktično, kaže Sheryl, jer kao samohrana majka ima samo nekoliko koraka do radnog mjesta. U prizemlju je uredila salon i ispunila zidove svojom impresivnom kolekcijom starih reklamnih ploča. U svom kućnom studiju snimila je nekoliko posljednjih albuma, a salon u „štaglju“ služi joj i za slušanje glazbe.

 

Ostavi komentar