Živjeti kao… Sharon Stone

Prošlogodišnja prodaja vile u San Franciscu, koja je pripadala Sharon Stone (stavljena na tržište za 39 milijuna dolara), bila je prigoda da se zaviri u život slavne glumice. Osim slavnog pedigrea, kuća sa sedam spavaćih soba i osam kupaonica, nudi širok pogled na Tihi ocean, most Golden Gate i Marin Headlands, brdoviti poluotok na najjužnijem kraju okruga Marin, smješten sjeverno od San Francisca preko mosta Golden Gate, koji povezuje dva okruga i poluotoka.

Smještena u četvrti Sea Cliff, trokatna Sharonina vila jedna je od samo 25 kuća smještenih na litici koja gleda na plažu Baker. Kako bi se iskoristio pogled koji se pruža, dom ima velike prozore koji gledaju na ocean, a za uživanje na tihoj plaži postoji i izravan pristup. Zdanje u talijansko-viktorijanskom stilu izgrađeno je početkom 1900-ih, a iako su dijelovi kuće obnavljani više puta, zadržava mnoge originalne i starije detalje. Strop obučen u zlatnu foliju, kamini po narudžbi i detalji od tamnog drva dodaju malo težine ugođaju specifičnom za kuću uz plažu. Taj ugođaj posebno je očit u glavnoj spavaćoj sobi koja izlazi na balkon i ima dvije garderobe i kupaonice. Vani, lijepo uređeno dvorište, ukrašeno bambusom i palmama, dočekuje goste dok se približavaju zgradi. Glavni kat ima terasu, dok se druga platforma nalazi iznad, zajedno s nekoliko dodatnih balkona.

Sharon Stone kupila je kuću 1998. sa svojim tadašnjim suprugom, novinarom Philom Bronsteinom. Inače, područje Sea Cliffa tijekom godina privuklo je i druge poznate stanovnike, kao što su suosnivač Twittera Jack Dorsey, biznismen Tom Steyer, izvršni direktor San Francisco Giantsa Larry Baer, suosnivač Gapa Donald Fisher i glumac Cheech Marin. Dakle, iako Stone možda više nije na toj adresi, novom vlasniku kuće neće nedostajati zanimljivih susjeda.

Ostavi komentar