Živjeti kao… Jennifer Aniston

 

Poznata kao vrlo privatna osoba, Jennifer Aniston tijekom cijele karijere nastoji svoj osobni život držati izvan pozornosti javnosti, pa stoga je logična i činjenica da su mjesta na kojima je živjela uvijek bila mala utočišta od halabuke Hollywooda.

Od kuće u kojoj je živjela s Bradom Pittom 13 milijuna dolara vrijedne nekretnine na Beverly Hillsu, do svog sadašnjeg „dvorca“ na Bel Airu vrijednog 21 milijun dolara, Aniston je stalno ulagala mnogo vremena i energije u pretvaranje svojih domova u vrlo osobno mjesto, kako bi povećala udobnost i privatnost.

„Da nisam glumica, vjerojatno bih bila dizajnerica interijera. Obožavam čitav proces uređenja doma. Ima nešto u odabiru tkanina i završnih obrada što mi hrani dušu“, rekla je svojedobno za magazin Architectural Digest.

Danas Aniston živi u kući na Bel Airu, čije je uređenje dovršila 2018. Raskošnu građevinu, koja se mirne duše može nazvati i palačom, projektirao je A. Quincy Jones, danas pokojni  arhitekt i predavač na studiju arhitekture iz Los Angelesa, poznat po inovativnim zgradama u modernističkom stilu i po urbanističkom planiranju koje su postale pokretač uporabe zelenih pojaseva i zelenog dizajna.

Jennifer se prigodom uređenja svog novog doma od 790 četvornih metara ponovo udružila sa svojim omiljenim dizajnerom interijera Stephenom Shadleyjem, kako bi preuredila kuću tako da bude manje minimalistička, više ugodna i privlačna. Mramornu kadu Calacatta, koja predstavlja središnje mjesto vile, također je dizajnirao Shadley.

„Jennifer voli drvo, kamen i broncu, materijale koji imaju pravu supstancu i dubinu. Bez obzira na to koliko je nešto lijepo ili glamurozno, mora biti toplo i privlačno“, kaže Shadley.

Ostavi komentar