Živjeti kao… Emma Stone

Možda se ne nalazi baš u La La Landu, ali dom Emme Stone još uvijek ima zavidnu lokaciju. Moderna kuća od 167 četvornih metara u Malibuu ima tri spavaće sobe i nalazi se na posjedu od oko 13 hektara zemlje. Izgleda da se je Emma sada nje zasitila, pa ju je stavila na prodaju za 4,295 milijuna dolara, što nije loše za područje u kojem većina domova košta više od 5 milijuna. Bez obzira na to, nama je dalo priliku da vidimo kako živi glavna junakinja „La La Landa“.

„Riječ je o klasičnoj kalifornijskoj kući iz 1958. koja je smještena nad Pacifikom. To je kuća na plaži u Malibuu koju bi za neki od svojih filmova odabrala scenaristica i režiserka Nancy Meyers“, rekao je agent za nekretnine Eric Lavey, u izjavi za Wall Street Journal. Dakle, sasvim prikladno da kuća pripada stvarnoj slavnoj osobi.

Smještena na vrhu litice, jednokatnica na raskošnome posjedu ima pogled na ocean iz većine soba, a velika terasa od cigle gleda na obalu. Okolno drveće eukaliptusa i juke pruža prijeko potrebnu sjenu od jarkog kalifornijskog sunca i samo je dio bujnog zelenila posjeda. Unutrašnjošću kuće dominiraju bijeli podovi, stropovi i zidovi, koji prostor čine iznimno prozračnim i svijetlim. Taj efekt se nastavlja čak i u kupaonici, s bijelim pločicama i zlatnim detaljima koji prostoriji dodaju malo luksuznog sjaja.

Stone je kuću kupila 2018. za 3,25 milijuna dolara, a nedavno je preuredila kuhinju i blagovaonicu. Ne znamo koliko će slavnoj glumici biti teško iza sebe ostaviti stil života uz plažu, ali u međuvremenu je Emma bila itekako zauzeta kupovinom drugih nekretnina. Naime, iste 2018. kupila je i stan na Manhattanu za 3,56 milijuna dolara, a potom 2019. i kuću u Los Angelesu za 2,3 milijuna. Dodatno, prošle je godine postala i vlasnica kuće u teksaškome Austinu…

Ostavi komentar