Živjeti kao… Carrie Bradshaw

Ljubitelji serije „Seks i grad“ vjerojatno znaju da se slavna serija vratila na televizijske ekrane, i to u reboot obliku pod naslovom „I tek tako“ (HBO). Kako bi proslavio tu prigodu, Airbnb pozvao je obožavatelje serije da provedu jednu noć u njujorškom stanu glavnog lika Carrie Bradshaw (igra ju Sarah Jessica Parker).

Smješten u Chelseaju, stan krase različiti detalji koji upućuju na „Seks i grad“ (ali i na „I tek tako“ jer se Carrie već na početku serije vratila u svoj stari stan), poput kožne stolice koju je Bradshaw kupila od svog dečka dizajnera namještaja Aidana u trećoj sezoni serije. Tu je i mnogo stvari s početka 2000-ih, poput bežičnog telefona i glomaznog prijenosnog računala.

„Lik Carrie Bradshaw mi je blizak i drag, a ponovno posjetiti njezin svijet za nastavak priče „Seks i grad“ bila mi je velika radost. Uzbuđena sam što će naša publika doživjeti Carriein New York kao nikada prije i prvi put ući u njezine cipele, doslovno“, rekla je Sarah Jessica Parker.

Gosti će pri prijavi virtualno pozdraviti sama Parker i počastit ih razigranom naracijom koja će im omogućiti da se osjećaju kao u epizodi „Seksa i grada“. Također će moći pregledati i Carriein kultni ormar, pun dizajnerske odjeće, obuće i modnih dodataka – plus uživati ​​u foto sesiji!

Ljubitelji serije mogli su zatražiti boravak u Carrieinom stanu od početka studenog i uživati u dvije noći provedene u Carrienu stanu (najviše dvije osobe), i to za samo 23 dolara za noć – simbolično, u znak sjećanja na 23. godišnjicu premijere serije. Nakon promotivnog razdoblja, najam stana trajno je dostupan na Airbnbu, ali naravno po znatno višoj cijeni.

 

Ostavi komentar