Živjeti kao… Aaron Spelling

Da bismo vidjeli kako žive neki od slavnih ljudi, često moramo pričekati da njihovi domovi dođu na prodaju, što se na sreću događa često. To je slučaj i s nekadašnjom kućom pokojnog producenta Aarona Spellinga, supruge Candy i njihove kćeri Tori.

Imanje koje je nekada pripadalo čuvenom američkom filmskom i televizijskom producentu (još uvijek drži rekord kao najprofitabilniji svjetski televizijski producent ikada), zauzima gotovo dva hektara i nudi kuću s čak 123 sobe. Kuća, koja se slobodno može nazvati dvorcem (i poznata je pod nadimkom „The Manor“), sagrađena je 1991. za obitelj Spelling, a u to doba nosila je titulu najveće u okrugu Los Angeles, zbog stambene površine od 5250 četvornih metara. Aaaronova supruga Candy u potpunosti je kuću prilagodila sebi, s mnogo ekscentričnih dodataka, uključujući, primjerice, sobe namijenjene isključivo za zamatanje darova i rezanje cvijeća, kao i sobu posvećenu svojoj kolekciji lutaka (više od tisuću komada). Aaaron se nije previše uplitao u planiranje obiteljskog doma i imao je tek nekoliko zahtjeva, dok je sve ostalo prepustio supruzi.

„Provela sam četiri godine, 24 sata dnevno, planirajući ovu kuću. Sada mi treba nešto manje – samo za mene; vrijeme je za promjenu. Ova je kuća ekvivalent hotela srednje veličine, a to je puno posla. Podarila mi je prekrasna sjećanja, ali osjećam se kao da trebam novo poglavlje u životu“, izjavila je Candy. Dom Spellingovih ima i sobu za bilijar, kuglanu, sobu za projekcije i kozmetički salon, a predvorje visoko 12 metara dizajnirano je prema kući na plantaži u kojoj je Scarlet O’Hara živjela u filmu „Zameo ih vjetar“ („Ovo je moja verzija onog prekrasnog stubišta u filmu“, rekla je svojedobno Candy). Negdašnji dom Spellingovih sada je treća najskuplja nekretnina na tržištu u okrugu Los Angeles. Cijena: 165 milijuna dolara.

Ostavi komentar