Želite li stanovati kao Keith Richards?

Želite li stanovati kao Keith Richards? Ako imate dovoljno novca i želite živjeti u New Yorku, onda je ovo prava prilika za vas! Naime, rock ‘n’ roll legenda i njegova supruga, bivša manekenka i model, Patti Hansen, nakon pada cijena i promjene agenta, objavili su novu cijenu svoga stana u njujorškoj četvrti Greenwich Village.

Peterosobni dupleks (plus radna sobna i prateće prostorije) na adresi 1 Peta avenija sada je na tržištu po cijeni od 11,99 milijuna dolara, nešto sniženoj od originalne prošlogodišnje (12,23 milijuna). Zgrada u kojoj se stan nalazi pojavljuje se kao „glavni lik“, u romanu autorice „Seksa i grada“ Candace Bushnell „One Fifth Avenue“, objavljenom 2008.

Slavni gitarist i supruga kupili su taj stan 2014. za 10,5 milijuna dolara. Luksuzni prostor uključuje veliku otvorenu blagovaonicu i prostor za ugošćavanje te otvoreno stepenište ukrašeno kožom i broncom. Postoje i tri privatne terase, od kojih dvije gledaju na Petu aveniju i Washington Square Park, dok treća ima pogled na zeleno stražnje dvorište. Ono što ovaj izvanredan stan čini neuobičajenim jest da ima rock and roll „štih“ i vrhunski je moderno dizajniran, a opet se nalazi u klasičnoj, predratnoj zgradi. Nekadašnji stanovnici te poznate art deco zgrade bili su i čuveni filmski redatelji Brian De Palma, Paul Mazursky, Ira Sachs i Tim Burton.

Ostavi komentar