Virginia Theis

Porijeklom je iz Venezuele, rođena u Caracasu, a modelingom se bavi od rane mladosti. Nekoliko puta sudjelovala je na izborima za titulu miss te je na tim natjecanjima ljepote osvojila čak tri krune. Trenutačno živi u Španjolskoj, na Kanarskim otocima, gdje je odlučila nastaviti svoju karijeru. Radi za mnoge reklamne agencije, za časopise kao što su Lifestyle USA i Lifestyle Canary Islands, te reklamira međunarodne odjevne brendove, a često surađuje s brojnim hotelskim lancima. No, uza sve to, posebno je ponosna na suradnju s nekoliko dobrotvornih udruga.

Za sebe kaže da je žena s odlučnim i snažnim karakterom, a u isto vrijeme spontana, elokventna, lojalna, nježna i produhovljena, s naglašenim smislom za humor.

„Svaki put kad se nađem pred objektivom, shvaćam to kao igranje uloge u predstavi, samo zaronim i nastojim donijeti ono što režiser želi prenijeti publici. To zna biti dosta intenzivno, ali opet uzbuđujuće i zabavno. Ali volim to!“, govori nam Virginia koju je za ovu prigodu snimio fotograf međunarodnog ranga Luis Gomez iz Universe 137 Studios. U budućnosti planira nastaviti s objavama u raznim svjetskim časopisima, a ovaj put je, eto, izabrala ljetno izdanje našeg časopisa.

Ostavi komentar