Stan u potkrovlju Meg Ryan

 

Meg Ryan pojavila se više puta u časopisima “Architectural Digest” i “Elle Decor” za čak devet domova koje je dosad uredila. Njezin smisao za stil vrlo su brzo prepoznali najbolji u branši, a ona je u intervjuu za časopis “Architectural Digest” izjavila da njezin entuzijazam prema dizajniranju interijera proizlazi iz želje da prvenstveno izrazi sebe, za razliku od uloga u filmu kad izražava tuđe vizije. Kupivši stan u potkrovlju od svog kolege Hanka Azarije (koji nam je poznat iz animirane serije “Simpsoni ”), redizajnirala ga je u jedan od najsofisticiranijih i najzanimljivijih stanova u njujorškoj četvrti SoHo.

Stan koji pokriva cijeli kat, površine je 381 četvornih metara. Neki od detalja uključuju dugačak dekorirani ulazni hodnik okupan svjetlom koje dolazi kroz velike prozore koji se nižu prostorom, sedam arhitekturnih stupova, stropove visoke 3,6 m i francuska vrata od poda do stropa. Meg je dodala dekorativni kamin iz viktorijanskog doba u blagovaonici, a originalne uske podne ploče dorađene su bojom za drvo u tonu ebanovine. Prije nego što je započela sa stvarnim dizajniranjem, prenamijenila je i prestrukturirala velik dio potkrovlja. Tako je, recimo, povećala kuhinju, od prethodne ogromne vježbaonice napravila je novu glavnu spavaću sobu, zamijenila je prijašnju glavnu spavaću sobu za blagovaonicu, promijenila veličinu spavaćih soba i dodala mnoštvo ormara, ostava i ugrađenog pokućstva.

Nakon što ga je potpuno izmijenila, Meg je započela sa sofisticiranim gradskim motivima tamnih boja, suprotstavljenih tekstura i staklenim zidom s francuskim vratima između dnevne sobe i blagovaonice. Zidovi od cigle ostavljeni su vidljivi u sobi s audio-vizualnom opremom. Nova, otvorena i prozračna kuhinja krcata je najsofisticiranijim uređajima i naginje prema francuskom dizajnu. Meg Ryan, američka ljubimica iz filmova poput “Kad je Harry sreo Sally, “Romansa u Seattleu”, i “Imaš poruku“, nedavno je stavila svoj elegantni stan u potkrovlju u četvrti SoHo na tržište po cijeni od 10,9 milijuna dolara.

Ostavi komentar