Sretni trenuci na i u okolici skijaških staza u Koruškoj

Široke padine za spust prekrivene snijegom, snježni i zabavni parkovi ili staze s neravninama. Koruška je pravo mjesto za skijaše i snowboardere. U aktivnostima na 24 zimska skijaška područja uživaju i početnici i znalci – bez čekanja na liftovima i pod toplim zimskim suncem. Za Vašu udobnost i užitak tu su naše posebne ponude – od udobnih liftova s grijanim sjedalima preko uslužnih batlera na stazama, do taksija s konjskim kočijama.

koruška 5

Zimski odmor u Koruškoj idealan je za one koji vole aktivno uživati. Ovdje Vas ne čeka samo skijanje, daskanje na snijegu, freeride-skijanje ili odlazak na ture – ovdje nalazite raznolike mogućnosti koje oduševljavaju članove obitelji svih uzrasta. A najbolje okruženje za to nudi idilični krajolik prepun planina i jezera. Dok se skijaši prepuštaju užicima planine, skijaški trkači istražuju najljepše panoramske rute, a klizači zimski krajolik na zaleđenim površinama prirodnog leda. Tko povremeno želi odmor od skijanja, baterije može napuniti zimskim pješačenjima, upoznati Noći zvijezda (Nacht der Sterne) u Heiligenblutu ili otići na pješačenje krpljama pod punim mjesecom. Na tradicionalnim manifestacijama i proslavama imate priliku upoznati zemlju i ljude.

Sa skijaških staza u terme – to je moto u zimskoj sportskoj regiji Bad Kleinkirchheim. Kompleks sauna u termama Römerbad nezaboravno je iskustvo. Zadivljuju i koruške terme u Villachu – doživljajno područje s velikim toboganima ili plivanje s morskom sirenom osobita je atrakcija za djecu. A njih, u ovoj najjužnijoj austrijskoj pokrajini, očekuju i snježni parkovi i staze s neravninama, speed-staze i utrke koje se snimaju. Svoju sreću ovdje naravno mogu okušati i odrasli. Za najmlađe tu su staze s maskotama koje plešu ili pjevaju, a mogu uživati i u gradnji snjegovića. A tu je i ono što i malim i velikim jednako paše: poslastice iz koruške alpsko-jadranske kuhinje.

U Koruškoj oko 900 kilometara staza na 24 koruška skijaška područja čekaju da ih otkrijete. Sve to možete uz vrhunsku skijašku kartu (Topskipass) Koruške i Istočnoga Tirola. Ostale regionalne skijaške karte s brojnim uključenim uslugama dopunjuju zimsku ponudu koruških skijaških regija i čine obiteljski odmor atraktivnijim.

koruška 3 koruška 4 koruška 2
 

Ostavi komentar