Skrivena palača Jennifer Lopez

Jennifer Lopez već je petu godinu zaredom najpopularnija članica žirija American Idola i vjerojatno je najpopularnija pjevačica, glumica i plesačica koja se može mjeriti s popularnošću Doris Day, čije su pjesme bile na prvim mjestima top-lista u pedesetima i šezdesetima, a istodobno je glumila u najgledanijim filmskim hitovima.

Jednako nadahnuta i puna energije kao i prije 15 godina kada se usprkos upozorenju svojih roditelja odlučila profesionalno uključiti u industriju zabave, Jennifer je odnedavno započela seriju koncerata All I Have u dvorani AXIS Theater u Planet Hollywood Resort & Casinu u Las Vegasu.
Nakon stanke od šest godina ponovno je potpisala ugovor za snimanje više albuma s Epic Recordsom.
U poslovnom svijetu Jennifer ima svoju vlastitu produkcijsku kompaniju, liniju dizajnerske odjeće, kompaniju za mobilne telefone i liniju iznimno dobro prodavanih parfema.

25067JimBridgerRoad087

Iako izgleda da nema vremena ni za spavanje, sa svojim tadašnjim suprugom Marcom Anthonyjem 2010. godine kupila je kuću s devet spavaćih soba u luksuznom i mirnom gradiću Hidden Hills u Kaliforniji, sasvim nadomak Los Angelesa. Nakon rastave s Marcom 2014., Jennifer je imanje početkom 2015. stavila na prodaju za 17 milijuna dolara. Otad imanje se povremeno prodaje, a nedavno je ponovno stavljeno na prodaju po poprilično sniženoj cijeni od „samo“ 12,5 milijuna dolara.

Smještenu na više od 1,2 hektara zemljišta s kojeg preko bogatih krošanja puca panoramski pogled na grad i okolne planine, Jennifer je kuću uredila kao dom u kojem bi voljela živjeti, raditi i odgajati djecu. Uz devet spavaćih soba, na 1600 kvadratnih metara tradicionalno uređeni prostor ima 13 kupaonica, formalnu dnevnu sobu i blagovaonicu, veliku kuhinju s profesionalnim uređajima i spojene obiteljske sobe koje vode u vanjski dnevni boravak i bazen. Glavna stambena jedinica ima dodatnu dnevnu sobu, veliki garderobni prostor, privatnu terasu i veliku kupaonicu.

25067JimBridgerRoad063  25067JimBridgerRoad049

Najimpresivnije je ipak krilo za zabavu koje je odvojeno od glavne zgrade nadsvođenom stazicom. Tu je smješten prostor za igru, projekcijska dvorana s 20 sjedala, dvorana za vježbanje, plesni studio s vlastitom praonicom rublja i čajnom kuhinjom, svlačionica, bar, garderoba, tonski studio, salon za uljepšavanje i stan za goste. Kuća ima osam otvorenih kamina i osam garaža uz prostrano parkiralište za motore. Na otvorenom su bazen i spa, prilaz kući popločan ciglama, veliki travnjak, igralište za djecu, vanjska kuhinja i pristup stazama za jahanje. Najbliže susjede su joj Kim Kardashian i Jessica Simpson…

25067JimBridgerRoad042sml1  25067JimBridgerRoad035

Ostavi komentar