Raskošna vila Jennifer Love Hewitt

 

Protekloga proljeća, usred pandemijske krize, svijet celebrity medija objavio je da su Jennifer Love Hewitt i njezin suprug Brian Hallisay upravo kupili zadivljujući novi dom u Pacific Palisadesu, mondenom predgrađu Los Angelesa. Time je popularna američka glumica, producentica i pjevačica, domaćim gledateljima najpoznatija po ulogama u hororu „Znam što si radila prošlog ljeta“ iz 1997. i televizijskoj seriji „Šaptačica duhovima“, ponovo bila u središtu pozornosti. No, jednako toliko, pa čak i više zanimanja pobudio je sam „novi dom“, zapravo raskošna vila koju je par platio pozamašnih šest milijuna dolara.

 

Kuća je u stilu onih karakterističnih za poluotok Cape Cod (niske, široke jednokatnice s umjereno strmim krovom, velikim središnjim dimnjakom i vrlo malo ukrasa), popularno ljetovalište u saveznoj državi Massachusetts. Kuća ima šest spavaćih soba i šest kupaonica (plus jedna manja za kratkotrajne posjetitelje), što pruža dovoljno prostora za bračni par i njihovo dvoje djece, Jesena (6) i Atticusa (4). Mramorni kamin dominira središtem dnevnog boravka, kojem ne manjka prirodne svjetlosti. Glavna gurmanska kuhinja izgleda kao iz luksuznih arhitektonskih revija, kombinirajući moderne i ladanjske elemente. Opremljena je tehnikom od nehrđajućeg čelika, s pozadinom bijelih pločica njujorške podzemne željeznice i crnoga pulta, koji spajaju cjelinu.

 

U cijeloj kući nalaze se podovi od hrastovog drveta europske proizvodnje, kao i prozori od poda do stropa, koji su idealni za život u zatvorenom prostoru. Kod kupaonice se išlo „na sigurno“, jer teško da možete pogriješiti s čistim bijelim konceptom (prisutna je obvezna starinska kada). Divno dvorište opremljeno je bazenom, kućnim toplicama i roštiljem koji je osmišljen za ugošćavanje velikog broja ljudi. I da ne zaboravimo – vila ima i potpuno opremljeno kućno kino. S obzirom na sve, klan Hewitt-Hallisay teško da će imati problema s traženjem dadilje, koja naravno tu ima osiguranu posebnu garsonijeru.

 

 

Ostavi komentar