Prodana kuća Celine Dion s vodenim parkom

Nakon što je bila na tržištu gotovo četiri godine, kuća s privatnim vodenim parkom na Floridi, koju je izgradila Celine Dion sa svojim suprugom Reneeom Angelilom (umro u siječnju 2016.), nedavno je prodana.

Celine i Renee kupili su zemljište od dva hektara 2008. godine za 7 milijuna dolara i dvije godine poslije počeli su graditi kuću koja ima 13 spavaćih soba, 14 kupaonica i simulator za golf, sve na 1858 m2. Rezidencija inspirirana Bahamima otvorena je i prozračna, s višestrukim staklenim zidovima kroz koje se može promatrati posjed, a uključuje teniski teren i kuću za goste. Raskošan sustav bazena zahtijeva 1.900.000 litara vode, a sastoji se od dva bazena, dva tobogana na vodi, lijene rijeke, vodenih topova i kućice na drvetu. No, nakon što je počela nastupati u Caesars Palaceu u Las Vegasu, te nakon što je Renee 2013. obolio, Celine više nije mogla često koristiti kuću.

  

Postavši glasovitom zbog svog ogromnog vodenog parka i više od 120 metara širokog pjeskovitog prilaza Atlantskom oceanu na Jupiter Islandu na Floridi, prvo je, 2013. godine, ponuđena za 72 milijuna dolara. No, kako se nije uspjela prodati, cijena je najprije smanjenja na 62,5 milijuna, pa na 45,5 milijuna, da bi u svibnju ove godine napokon bila prodana za 38,5 milijuna dolara. Tko su novi vlasnici još nije poznato…

Ostavi komentar