Prestižne nagrade i uzbudljivo ljeto u Esplanadi

Zagrebački hotel Esplanade može se pohvaliti da je nedavno primio čak dvije prestižne nagrade.

Ugledni Luxury Travel Guide, koji nagrade dodjeljuje prema strogim kriterijima vezanim uz inovacije, dizajn, kvalitetu soba, gastronomiju, kvalitetu usluge, uporabu tehnologije, brigu o održivom razvoju, marketingu, brendingu, zadovoljstvu zaposlenika i lokaciji, proglasio ga je najboljim klasičnim hotelom za 2017. godinu, dok je Trip Advisor, najveći svjetski turistički servis za ocjenu kvalitete usluga u turizmu, zahvaljujući odličnim recenzijama svojih samih gostiju, i ove godine uvrstio zagrebačku ljepoticu među svega 1% najboljih hotela u svijetu, čime je hotel osvojio Travellers’s Choice Award za 2017. godinu.

Ujedno, ovoga ljeta Esplanade je predstavio novi koncept na legendarnoj Oleander terasi – pripremu jela na otvorenom i roštilj na drveni ugljen s otvorenim plamenom na kojem majstori grilla pripremaju vrhunske sočne odreske uvezene iz Francuske, Španjolske, Irske, Urugvaja i SAD-a (black angus striploin, bavette tagliata, tomahawk i rubia gallega T-bone…)  i svježu ribu (kovači, brancini, škampi, gamberi, hlapovi…).

Ljetni jelovnik obogaćen je i svježim kamenicama na ledu, kavijarom, sashimijem i jelima poput fregole sarde s hlapom i sušenim rajčicama, goveđim carpacciom te tatarskim biftekom od žutorepe tune koje će osoblje restorana Zinfandel’s pripremati na atraktivnoj postaji pred stolom gosta. Osim toga, ljeto na Oleander terasi osvježava i nova vinska karta s brojnim vrhunskim vinima iz Hrvatske i svijeta, a predviđena je i ljetna promocija šampanjaca.

Uz to, Oleander terasa ovoga ljeta goste privlači  i osvježavajućim koktelima, ledenim pićima i laganim glazbenim ritmovima, dok utorkom, srijedom i četvrtkom atmosferu dodatno zagrijava DJ lounge glazba na otvorenome.

 

 

 

 

 

Ostavi komentar