Portonovi – novo mjesto dobrog života na crnogorskom primorju

Nakon što su investitori iskoristili protekle dvije sezone kako bi projekt kompletirali i pripremili za pun ugođaj posjetilaca i vlasnika stambenih jedinica, resort će upravo ovog ljeta zasjati u svom punom sjaju

Ljetna je sezona pred nama, pripreme za planiranje odmora, putovanja i događaja koje ne želimo propustiti u punom su jeku. Nakon protekle dvije sezone koje su ostale u znaku preventivnih mjera protiv širenja virusa Covid-19 širom svijeta, ova sezona konačno nudi širu ponudu kulturnih, umjetničkih, modnih,  glazbenih i sportskih događanja.

A gdje je bolje iskusiti ljeto nego uz obalu mora, uz široku ponudu vrhunskih restorana i kafića, okruženi fascinirajućim krajolikom u mediteranskom ambijentu?

Portonovi je novo “it” mjesto na crnogorskom primorju. Početak sezone obećaje da će predstojeći mjeseci biti više nego zanimljivi; već sada je veliki broj apartmana i vila iznajmljen.

Nakon što su investitori iskoristili protekle dvije sezone kako bi projekt kompletirali i pripremili za pun ugođaj posjetilaca i vlasnika stambenih jedinica, resort će upravo ovog ljeta zasjati u svom punom sjaju,

Organizatori kulturno-umjetničkog i sportskog programa u Portonovom imaju pune ruke posla, budući da nas ovog ljeta očekuje mnoštvo događaja koji će donijeti duh Mediterana u srce Boke – od koncerata i izložbi, preko modnih revija, do karnevala, sportskih događaja i filmskih večeri.

Jedna od prvih novosti u predstojećem programu svakako je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club koji je već privukao ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti. Klub priprema niz događaja i aktivnosti koji će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima.

Portonovi Yacht Club bio je nedavno domaćin dvjema regatama, popularnoj EST105 međunarodnoj regati Bari – Herceg Novi (od 26-28. svibnja), kao i već dobro poznatoj 3. Portonovi regati “Ostrva Boke Kotorske” (10-12. lipnja).

EST105 regata Bari – Herceg Novi privukla je veliki broj posjetilaca koji su uživali u magičnom prizoru jedrilica koje su, uz zalazak sunca, uplovile u Bokokotorski zaljev, a dvodnevni ugođaj obogatio je i bogat kulturno-umjetnički program na glavnom trgu Portonovog.

  • Portonovi Yacht Club omogućit će onima koji se još nisu oprobali u jedrenju, a to bi željeli, da pohađaju tečajeve jedrenja s iskusnim jedriličarima – istaknuo je Rashad Aliyev, izvršni direktor Azmont Investments, te dodao:
  • Portonovi se trudi ponuditi mnogo razloga zbog kojih bi ljudi željeli doći i zadržati se određeno razdoblje kod nas. Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih zbivanja pored mora, ovog će ljeta beskrajno uživati u Portonovom. Osim toga, Tapasake Portonovi je najavio niz ljetnih gostovanja svjetski poznatih imena iz svijeta glazbe.”

Upravo će Tapasake Portonovi biti epicentar kvalitetne muzike. Više puta proglašavan (od renomiranih svjetskih lifestyle magazina) jednim od najboljih beach klubova na svijetu, ovaj restoran japanske fusion kuhinje, poznat i po vrhunskim koktelima, tijekom ljetnjih mjeseci ugostit će imena poput Mahmuta Orhana, Marka Knighta, Hugela, Buraka Yetera, Sare Jo, Zoe Kida, Nike Turković, Angelline i drugih.

Portonovi tijekom predstojeće sezone priprema ponešto za sve uzraste i za svačiji ukus. Tako nas, uz navedena glazbena gostovanja, čekaju i vinske večeri, satovi joge uz zalazak sunca, dječji program, šahovski turniri, Mediterranean Sounds, Međunarodni karneval, filmske večeri na otvorenom i još mnogo toga.

Svi događaji bit će blagovremeno najavljeni na službenim profilima Portonovog na društvenim mrežama.

Planirate li priuštiti se vrhunski odmor u luksuznom apartmanu ili vili, okruženi jedinstvenom ljepotom Boke kotorske, ili možda razmišljate o kupovini svog doma na crnogorskoj obali, Portonovi daje bezbroj razloga da se nađe visoko na listi potencijalnih opcija.

 

Od garsonijera do četvorosobnih vila, svaka stambena jedinica osmišljavana je s istanačanim ukusom i opremljena naprednom tehnologijom, sve kako bi ponudila ugođaj savršeno lagodnog života. Uz to, bilo da su sa pogledom na more ili na dvije minuta hoda od obale, rezidencije imaju svoje private vrtove i bazene kako bi svaki gost ili vlasnik stana imao potpuno iskustvo boravka u mediteranskom utočištu, daleko od svakodnevne buke.

Za više informacija o stambenim jedinicama pišite na enquiries@portonovi.com

Za rezervaciju smještaja pišite na stay@portonovi.com

Za informacije o predstojećim događajima pišite na events@portonovi.com

 

Ostavi komentar