Petra Bojić

Uz Miss World i Miss Universe, izbor Miss Supranational najuglednije je natjecanje te vrste u svijetu. Zahvaljujući vlasnicama licence Tamari Roglić i Sanji Bjedov Popović, Hrvatska se ove godine premijerno uključila i dobila prvu pobjednicu – 22-godišnju Zagrepčanku Petru Bojić.
– Naravno da sam uoči finala u Novalji bila jako uzbuđena. Ali istodobno i samouvjerena, vjerovala sam u sebe i mislila da mogu pobijediti, unatoč tomu što je bila velika konkurencija. Doista je bilo puno lijepih djevojaka…- kaže Petra, pa odmah dodaje:
-Najveća podrška su mi bili moji roditelji, koji su mi i inače najveći oslonac u životu.Prate me i podržavaju u svemu i zahvala sam im na tome.

Tvrdi da voli sve na sebi i da ništa ne bi mijenjala:
– Ono što mislim da je najljepše na meni su moje vrline i moja osobnost. Fizički izgled smatram manje važnim, karakter je na prvom mjestu. Ali kad bi ipak morala izabrati nešto za što mislim da je na meni najljepše, izabrala bi svoj osmijeh. Obožavam se smijati…
Petra je rođena i odrasla u Zagrebu. Imala je, kaže, lijepo i sretno djetinjstvo. Rado pamti svoje skijaške dane:
– Kao dijete stalno sam odlazila na natjecanja u skijanju, obožavala sam svaku zimu samo radi toga. Općenito, bila sam sretno i nestašno dijete koje je uvijek sve oko sebe nasmijavalo…
Završila je hotelijersko-turističku srednju školu, a zatim upisala American college of menagement and technology. No, misli da će se sada prebaciti na studij na Visokoj školi „Nikola Šubić Zrinski“, jer je na izboru to zaradila kao nagradu. Od malih nogu bavi se sportom. Uz skijanje, dugo je trenirala i plivanje. Često odlazi u kazalište, zadnje je gledala „Malenu“ u „Gavelli“. Ako je upitate za glumca kojem se divi, neće puno razmišljati:
– Moj glumački idol je Robert De Niro. Obožavam njegove filmove, on uisitnu ima posebnu karizmu.

Voli se osjećati ženstveno, pa tako i bira odjeću koja je takvom čini:
– Rekla bih da je jednostavna, elegantna i prikladna mojim godinama. Žena mora biti prvenstveno ženstvena i držati do sebe. Redovito pazim na svaki detalj u mom odijevanju i to me čini sretnom.
Rado obilazi restorane, voli kušati neka nova, još neistražena jela. Biftek s tartufima jelo joj je broj 1. Nada se da će se početkom prosinca u pravom svjetlu pokazati na svjetskom izboru Miss Supranational u Poljskoj, u večernjoj haljini Mistic Exclusivea, odnosno nacionalnoj haljini koju za nju izrađuje dizajnerica Mina Petra. A dugoročno gledajući želje su joj nedvosmislene – diplomirati, ostvariti sve svoje planove u modelingu, i da joj je život ostane ovako lijep kao što joj je bio dosad!

Fotografije: Dražen Komar
Šminka: Kristijana Pižir
Frizura: Frizerski salon Marijana (Zagreb, Lanište)
Frizerski salon Hollywood (Hotel Sport, Ivanić Grad)
La Coulisse Hd&hair (Zagreb)
Odjeća: Boutique „Fabijana“ (Zagreb, Dubrava)
Salon vjenčanica i večernjih haljina „Mistic Exclusive“ Zagreb

Lokacije snimanja: Hotel Sport (Ivanić Grad), Novalja (Pag), Radionica za umjetnički obrt “Vrbanus” (Sisak)

Ostavi komentar