Otkriveno novo lice Svaroga

U Laubi je uz probrano društvo predstavljen novi dizajn i još bolji okus Svarog vodke.

svarog_lauba_igs_190916-7-of-76Legendarni Svarog party u Laubi, bio je mjesto ekskluzivnog otkrivanja novog lica Svarog vodke uz bogat zabavni program. Najljepša ženska voditeljska kombinacija, Iva Jerković i Vanja Halilović zavele su uzvanike magičnom pričom o Svarogu koji je dobio ime po  staroslavenskom Bogu sunca. Svarog je svoju snagu i iskre pretočio u premium vodku koja je najbolji recept za super provod i čiji se novi, moderni dizajn savršeno uklapa u mitsku priču iz koje je nastao.

Nova zvijezda clubbing scene Svarog vodka predstavljena je velikom broju uzvanika i poznatih osoba iz javnog života u odličnoj klupskoj atmosferi Laube. Vrhunac večeri bilo je svečano otkrivanje nove boce, a svi uzvanici imali su jedinstvenu priliku po prvi put probati novu poboljšanu premium vodku Svarog.

Prepustite se i vi partijanju s glamuroznom Svarog vodkom jer je neodoljiva solo, a savršena u svakoj kombinaciji! U najboljim klubovima očekuje vas njen božanski okus, istinski užitak i moćna snaga. Slogan „Uhvati iskru“ poziva sve na dobru zabavu!

U ponudi tvrtke Badel1862 već četiri godine je premium vodka Svarog, a sada je predstavljen njen klupski, atraktivni, osvježeni dizajn za novu eru Svaroga uz dodatno poboljšan okus i kvalitetu. Trostruko destilirana premium vodka rađena je od vrhunskih sastojaka, s izvorski čistom hrvatskom vodom, najboljim metodama filtracije i pruža najbolje od žestine i rafinirane lakoće okusa.

 

 

 

 

 

Ostavi komentar