Massimo ‘unplugged’ u zagrebačkom Lisinskom i riječkoj Dvorani mladosti

Massimo nam donosi dva koncerta u veljači: 9.2. u zagrebačkom Lisinskom te 12.2. u riječkoj Dvorani mladosti

Kao što i sam Massimo kaže „Došlo je vrijeme za velike promjene u aranžmanima pjesama”, a u to se uvjerite sami na ova dva koncerta koji će, vjerujemo, biti odlični jer Massimo još nikad nije razočarao svoju publiku. Da to stvarno bude tako pobrinut će se aranžer Ivan Popeskić, uz kojeg će stari dobri hitovi dobit drugačije ruho, a da bi sve to zvučalo baš kako treba Massimu će se na pozornici pridružiti renomirani hrvatski ansambl klasične glazbe – Zagrebački solisti.

„Želim publici pružiti jedan stvarno jedinstven način prezentacije svojih hitova, s naglaskom na posljednji album ‘1 dan ljubavi’. Sjedinit ćemo nove aranžmane, nagrađivani ansambl Zagrebačkih solista i moj bend te stvoriti novu vrijednost”, objasnio je Massimo koje su težnje predstojećih unplugged koncerata.

Ulaznice za zagrebački nastup potražite u sustavima: www.ulaznice.hr i www.eventim.hr, po cijenama od: 280 / 220 / 180 / 150 kn. Koncert počinje u 20 sati!

Ulaznice za riječki nastup potražite od četvrtka 7. siječnja na: www.mojekarte.hr ili u riječkom Dallas Music Shopu, po cijenama od 100 kn za tribine ili 120 kn za parter. Koncert počinje u 20.30 sati!

Ostavi komentar